Burno življenje

Šok na Otoku: v stanovanju našli mrtvo 40-letno zvezdnico

R.T.
15. 2. 2020, 20.44
Posodobljeno: 16. 2. 2020, 08.41
Deli članek:

V njenem stanovanju v Londonu so našli truplo 40-letne Caroline Flack, britanske starlete in nekdanje voditeljice v resničnostnem šovu Love Island.

Profimedia
Caroline Flack

Televizijska voditeljica Caroline Flack si je sodila sama, je danes potrdila njena družina. »Lahko potrdimo, da je danes, 15. februarja, naša Caroline preminila. Medije prosimo, da v tem težkem času spoštujejo našo zasebnost,« so zapisali v izjavi za javnost.

Flackova je zaslovela kot voditeljica v izjemno priljubljenem britanskem resničnostnem šovu Love Island, ki ga je lani zapustila. To je zdaj že tretja smrt med zvezdniki tega šova, potem ko sta samomor storila tudi nekdanja tekmovalca Mike Thalassitis in Sophie Graydon. Zadnji dogodki tako postavljajo pod vprašaj nadaljevanje tega resničnostnega šova, ki se sicer odvija v vili na Mallorci ter kjer so tekmovalci nenehno pod budnim nadzorom kamer in posledično gledalcev. 

Profimedia
Caroline Flack

Flackova bi se sicer morala zaradi obtožb, da je fizično napadla svojega nekdanjega partnerja Lewisa Burtona, v naslednjih tednih zglasiti na sodišču. 27-letni Burton jo je namreč decembra lani obtožil, da ga je premikastila z namizno svetilko, a je pozneje obtožbe umaknil. Kljub temu je bila za 4. marca načrtovana obravnava na sodišču. Burton je sicer včeraj na instagramu objavil njuno skupno fotografijo in zapisal: »Srečno valentinovo … rad te imam.« 

Profimedia
Nekdanjega fanta Lewisa Burtona naj bi fizično napadla.

Sporni dogodek s svetilko naj bi se zgodil v začetku decembra na njenem domu, kjer je takrat živela z Burtonom. 14. decembra je bilo pred stavbo videti večje število policistov, britanski mediji pa so poročali o napadu na moškega. Flackovo so aretirali, že dan pred tem pa so se v medijih pojavile fotografije njenih vhodnih vrat, na katerih so bili vidni krvni madeži. »Dokler je nisem spoznal, sem bil normalen,« naj bi takrat ob njeni aretaciji kričal Burton. Očividci so tudi sicer poročali o »popolnem kaosu,« ki so ga umirili šele policisti. Med incidentom naj bi se sicer poškodovala tudi Flackova. Zaradi razbitega stekla naj bi utrpela ureznine, zaradi česar je potrebovala zdravniško pomoč.

Profimedia
Caroline Flack