Slavček

FOTO: Murko praznoval v slogu največjih zvezdnikov

N.S.
15. 2. 2020, 20.15
Posodobljeno: 15. 2. 2020, 21.34
Deli članek:

Eden in edini, lahko mu rečemo tudi najboljši samopromotor vseh časov, Damjan Murko, je v velikem slogu praznoval svoj rojstni dan. V restavraciji Siva čaplja se je po točno določenem scenariju odvijalo praznovanje, ki so ga brez napak izpolnjevali po njegovem naročilu.

Tibor Golob
Slavljenec Damjan Murko je imel glede zabave precej zvezdniške zahteve.

Že pri vhodu, ob soju bliskavic in razgrnjene rdeče preproge, so morali vsi povabljenci varnostnikom pokazati vabila, saj je Damjan poskrbel, da sicer vstop ni bil možen. Zvezda večera je pokazala svojo zvezdniško muhavost, saj je bilo povabljencem naročeno, naj bo vsako voščilo napisano vnaprej in prebrano njegovi ekipi, preden pride pred oči slavljencu samemu. Kot smo izvedeli, je bila namreč prepovedana vsaka povezava z leti oziroma Damjanovo starostjo. Tudi na torti nikakor ni smelo biti napisano, koliko let šteje. 

Klavdija Vnuk
Urban Vidmar, ki je navdušil v šovu Nova zvezda Slovenije, je samo za to priložnost prišel iz Nove Gorice.

Muhavost do konca

Damjan Murko, ki si je praznovanje svojega 28. rojstnega dne – ja, Damjan skriva, da je v resnici praznoval 35 let – zamislil čisto v svojem stilu, je izbranim povabljencem zabičal, da morajo upoštevati kodeks oblačenja oziroma »dress code«, in sicer v podobi popolne elegance. Kljub vsej njegovi muhavosti je praznovanje potekalo brez napak, sproščeno, s polno mero emocij in prave dobre zabave, za katero so poskrbeli glasbeniki Urban Vidmar, Tilen Lotrič, pevka Mili in plesalec Arnej Ivkovič. Lahko bi rekli, da Damjan še zmeraj točno ve, kaj počne, in se vsako njegovo medijsko pojavljanje konča tako, da ima slavček največ od tega. Damjan sam bi temu zelo skromno in brez sramu rekel, »kdor zna, zna«. 

Klavdija Vnuk
Plesalec iz šova Zvezde plešejo Arnej Ivkovič in Damjan sta prijatelja za vedno!

Leta so skrivnost

Čeprav mi vemo, koliko let šteje slovenski slavček, nas je vseeno zanimalo, zakaj je glede tega tako skrivnosten, saj je vendar jasno, da svojih 35 zelo dobro skriva. Lahko bi rekli, da je komaj prišel iz polnoletnosti, saj je že skoraj 20 let od začetka njegove kariere, a je pravzaprav videti tako kot takrat, kajne? 

Klavdija Vnuk
Uroš Apostolovič - Apo, Damjanov osebni svetovalec in njegova desna roka, je poskrbel, da je zabava potekala po planu.