Zabava

FOTO: Izbor zaljubljenih parov na slovenski sceni

N.S.
14. 2. 2020, 20.40
Deli članek:

Slovenska javnost je pri znanih Slovenkah in Slovencih najbolj radovedna, ko beseda nanese na njihovo zasebno življenje, predvsem pa na ljubezen, saj vse zanima, za koga bije njihovo srce.

M24
Challe Salle in Yvonne Srdoč

Naredili smo valentinov izbor najbolj zaljubljenih parčkov na estradi. Se strinjate, da so prav vsi več kot prikupni? Mi pa jim želimo predvsem čim več ljubezni in romantičnih trenutkov.

CHALLE SALLE IN YVONNE SRDOČ

Priljubljeni raper je že nekaj časa do ušes zaljubljen v svojo izbranko, hrvaško manekenko Yvonne Srdoč, ki je nastopila tudi v njegovem videospotu Lagano. Čeprav o ljubezenskem življenju ne govori, se z lepo plavolasko, ki se ukvarja s fitnesom in glasbo, večkrat pokaže z roko v roki, opazili smo ju tudi že v objemu v središču prestolnice. Vedno pa jo predstavi kot svojo spremljevalko.

GORKA BERDEN IN MARTIN BAEBLER

Marko Vavpotič, M24.si
Igralka Gorka Berden in fotograf Martin Baebler

Lepa in zabavna igralka je že več kot štiri leta srečna v objemu svojega partnerja, priznanega fotografa Martina Baeblerja, s katerim sta se spoznala in zaljubila v Parizu. Potem ko sta dokazala, da je zvezda na daljavo, med Ljubljano in Parizom, mogoča in uspešna, zdaj že nekaj časa oba živita v Ljubljani. Nas pa sta prepričala s svojo unikatnostjo in navihanostjo.

ALEX VOLASKO IN SAŠA LEŠNJEK

M24
Alex Volasko Saša Lešnjek.

Priljubljeni glasbenik je že nekaj časa srečen v zvezi z lepo pevko Sašo Lešnjek, s katero sta se lani tudi zaročila – in to kar v šovu Znan obraz ima svoj glas. Očitno jima je skupna tudi ljubezen do glasbe, saj sta že večkrat nastopila v duetu. Mlada zaljubljenca si ljubezen izkazujeta na vsakem koraku, saj kjerkoli sta, sta v objemu. Vsi se strinjajo, da sta najbolj srčkan parček na sceni.

TADEJ PIŠEK IN VILJA LUKAN

Goran Antley / M24.si
Vilja Lukan in Tadej Pišek

Zvezdnik serije Reka ljubezni, igralec Tadej Pišek, zasebnosti ne razgalja javnosti, vseeno pa je znano, da je srečno zaljubljen v svojo izbranko Viljo Lukan, etnologinjo in kulturno antropologinjo, hčerko znanega pesnika, dramaturga in publicista Blaža Lukana. Parček je novembra lani naznanil tudi veselo novico, da pričakujeta prvi naraščaj, ki je plod njune ljubezni.

NEISHA IN JERNEJ

M24
Neisha in Jernej Celestina

Priljubljena glasbenica Neisha je že dve leti srečna v objemu vojaka Jerneja Celestine, ki je njeno srce omrežil tudi s svojim pevskim talentom. Čeprav Jernej dela na Obali, vsak prosti trenutek preživi s svojo drago v Ljubljani, skupaj se rekreirata, pojeta in uživata v družabnem življenju.

FILIP FLISAR IN MONIKA VUK

M24
Filip Flisar in Monika Vuk

Slovenski smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros je že nekaj časa srečen v objemu Štajerke Monike, hčerke nekdanjega župana Zavrča in podjetnika Mirana Vuka. Lepa Monika in Filip sta svojo zvezo okronala tudi z naraščajem, saj sta ponosna starša hčerkice Sofie.

LUKA PAHOR IN TISA LOZEJ

Mediaspeed
Luka Pečar Pahor in Tisa Lozej.

Sin predsednika Boruta Pahorja je očitno pravi magnet za dekleta, predvsem za svetlolaske. Potem ko se je razšel z Emo, se je njegovo srce ogrelo za Tiso Lozej, s katero sta par že dve leti. Mlada zaljubljenca skupaj veliko potujeta po svetu, nad Lukovo srčno izbranko pa je navdušen tudi predsednik države Borut Pahor.

LUKA DONČIĆ IN ANAMARIA GOLTES

Instagram
Luka Dončić in Anamaria Goltes

Eden najboljših košarkarjev v ligi NBA, čudežni deček Luka Dončić, je že nekaj let srečen v objemu lepe manekenke Anamarie Goltes. Parček si je ustvaril tudi čudovito gnezdo v Dallasu, kjer Luka igra za NBA-moštvo Dallas Mavericks. Čeprav sta imela ob odhodu v Dallas manjšo krizo v razmerju, pa se zdi, da je zdaj njuna ljubezenska pravljica popolna. Mi navijamo za njiju!