Zabava

Aktualove zvezde pri tebi doma: Dražen Zečić do solz ganil Karmen Molek!

R.T.
14. 2. 2020, 11.35
Posodobljeno: 14. 2. 2020, 11.42
Deli članek:

Si predstavljate, da ste s prijateljico na kavi in, ko vas slednja pripelje na domače dvorišče, vas tam z vrtnico v rokah pričaka veliki, legendarni Dražen Zečić?

Radio Aktual
Dražen Zečić je do solz ganil Karmen Molek.

Točno to se je zgodilo Karmen Molek!

Karmen je velika oboževalka Dražena Zečića in ga posluša že od nekdaj. Na Aktualove zvezde pri tebi doma je Karmen prijavila prijateljica Sandra, ki nam je zaupala, da ju Draženove pesmi spremljajo že od rane mladosti. "Odkar pomnim, sva ga radi skupaj poslušali. Zekotove pesmi so naju razveseljevale v vsakem trenutku v življenju, vedno je bil najin spremljevalec, kamor koli sva šli. In celo ko je Karmen pred desetimi leti uspešno premagala raka, si je prepevala njegove najlepše melodije," nam je s solzami v očeh zaupala Sandra in dodala, da resnično ne pozna večje oboževalke Dražena Zečića kot je Karmen. 

Najlepša stvar, ki jo lahko doživiš v življenju

Karmen je bila sprva, ko ji je Dražen odprl vrata avtomobila, čisto v šoku. Popolnoma objokana je ostala brez besed in padla veliki glasbeni legendi v objem. Celo toliko je bila iz sebe, da sprva ni bila pozorna, da jo na dvorišču čakajo tudi njena družina in prav vsi njeni prijatelji, ki so pripomogli k največjemu presenečenju.

"Kaj takšnega si v življenju ne upaš niti sanjati. Lahko si samo želiš. Sploh ne vem, kaj naj rečem. Iskrena hvala moji predragi prijateljici Sandri, Radiu Aktual in vsem, ki so me tako prijetno presenetili. Ni besed, ki bi na tem mestu opisale mojo srečo," s solzami v očeh pove Karmen.

Ob toplem sprejemu je bil ganjen tudi Dražen Zečić, ki je ostal izjemno skromen: "Brez vas poslušalcev ne bilo mene. Izjemno hvaležen in počaščen sem, da lahko s svojimi pesmimi tako osrečujem. To mi vselej znova da energijo, da se vračam na odre in se na tak način zahvalim svojim poslušalcem. Seveda pa hvala tudi izjemnemu Radiu Aktual, ki omogoča, da na tak način lahko nekomu polepšamo dan. To je naše poslanstvo in to so resnično najlepše zapisane zgodbe, ki za vedno ostanejo v srcu." 

Dražen je pisano druščino pobožal s svojimi melodijami, kot bo to naredil tudi na dveh nepozabnih Valentinovih koncertih. Prvi se bo skupaj z gosti zgodil danes v ljubljanski Hali Tivoli, na mariborski oder pa bo legendarni glasbenik stopil jutri. Resnično - neponovljivo.