Janja Ulaga

FOTO: Dolgoletno razočaranje je prekinila z muzikalom Tine Turner

N.N.
13. 2. 2020, 12.42
Posodobljeno: 13. 2. 2020, 13.00
Deli članek:

Janja Ulaga, voditeljica na Radiu Veseljak, je uživala na minulem muzikalu Simply the best – The Tina Turner story. Vstopnice je dobila kot rojstnodnevno darilo.

Osebni arhiv
Najbolj »obžaluje«, da je za svoj 30. rojstni dan zamudila Tinin koncert, zato je bilo tolažilno darilo v obliki muzikala več kot naročeno.

»Kljub temu, da moje srce prisega na slovensko glasbo, spremljam tudi tujo, jo poslušam in prepevam. Nad Tino pa sem povsem navdušena. Njena karizma, glas, življenjska zgodba, boj, občutek za glasbo, me že od nekdaj fascinirajo. Tudi jaz pomemben del svojega življenja posvečam petju,« je dejala Janja Ulaga, ki je sabo vzela sestrično Alenko, ki ji je vstopnice tudi podarila, in glasbena kolega. »Vsi štirje smo bili navdušeni nad izvedbo in glasbeno perfekcijo vseh izvajalcev. Pa tudi nad izgledom "Tine Turner",« je povedala.

Osebni arhiv
Vstopnice je dobila kot rojstnodnevno darilo.

Najbolj »obžaluje«, da je za svoj 30. rojstni dan zamudila Tinin koncert, zato je bilo tolažilno darilo v obliki muzikala več kot naročeno. »Očitno sem bila dovolj glasno razočarana vseh teh 10 let,« je sklenila v smehu.