Zabava

VIDEO: Štirje prijatelji Denis Avdić Showa prejeli svečano nagrado, Roškarje 2020

R.T.
11. 2. 2020, 10.25
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je bila deležna prav posebnega presenečenja.

Radio 1
Samo nekaj ur po podelitvi najpomembnejših filmskih nagrad na svetu Oskarjev, so posebne nagrade podelili tudi na radiu.

Samo nekaj ur po podelitvi najpomembnejših filmskih nagrad na svetu Oskarjev, so posebne nagrade podelili tudi na radiu. Tako imenovani Roškarji so bili namenjeni posebnim dosežkom v letu 2020. Nominiranci so bili štirje prijatelji, Miha Deželak (za stransko vlogo), Anja Ramšak (za zelo stransko vlogo), Jana Morelj (za glavno žensko vlogo) in Denis Avdić (za glavno moško vlogo). Ekipa se je namreč odlično odrezala v kratkem videu Volk iz Stegen.

Za predajo pozlačenih kipcev je poskrbel elegantni Robert Roškar, ki je odlično opravil vlogo voditelja svečane prireditve. Podelitev je potekala v prostorih Radia 1, kot se za tovrstno ceremonijo spodobi, pa je bilo poskrbljeno tudi za pijačo in jedačo. Ekipa je bila po koncu dogodka navdušena. »Kaj takega nismo pričakovali. Res smo veseli te nagrade in dejstva, da ima Volk iz Stegen že več kot 107 tisoč ogledov na portalu Youtube,« so povedali v en glas.

Radio1
Za predajo pozlačenih kipcev je poskrbel elegantni Robert Roškar.

Radio 1
Podelitev je potekala v prostorih Radia 1.