Čustveni zapis

"Skušam razumeti, da Kobeja ni več, ne morem pa sprejeti, da se Gigi ne bo nikoli več vrnila k meni"

R.T.
11. 2. 2020, 08.50
Posodobljeno: 11. 2. 2020, 08.51
Deli članek:

Soproga tragično preminulega svetovno znanega košarkarja Kobeja Bryanta in mama umrle Gianne Vanessa Bryant se je s čustvenim zapisom na družbenem omrežju Instagram dotaknila src mnogih.

Reuters
Vanessa je objavila čustveni zapis.

V strmoglavljenju helikopterja 26. januarja so življenje izgubili nekdanji NBA zvezdnik Kobe Bryant (44), njegova 13-letna hčerka Gianna in sedem drugih.

Tragično preminuli Kobe Bryant je imel z ženo Vanesso štiri hčerke, Gianna Maria, ki so jo vsi klicali Gigi, pa je bila druga po starosti.

Kobejeva soproga in mama 13-letne Gigi Vanessa pa je na instagramu sedaj opisala težko obdobje žalovanja. Zapis objavljamo v celoti. 

"Svojih občutkov nisem želela ubesediti. Moji možgani ne želijo sprejeti, da Kobeja in Gigi ni več. Ne morem predelati obojega hkrati. Skušam razumeti, da Kobeja ni več, moje telo pa zavrača, da se Gigi ne bo nikoli več vrnila k meni. Zdi se tako narobe. Zakaj se lahko jaz zbudim naslednji dan, ko moja deklica nima te priložnosti. Tako sem jezna. Toliko življenja je bilo še pred njo. Takrat pa se zavem, da moram biti močna in biti tu za moje tri hčerke. Jezna sem, ker nisem s Kobejem in Gigi in hkrati hvaležna, ker sem tu z Natalio, Bianko in Capri. Vem, da je to, kar čutim, normalno. Je del procesa žalovanja. To sem delila z vami, v primeru, da je nekdo doživel tako hudo izgubo. Želim si, da bi bila tu, te nočne more pa konec. Molim za vse žrtve tragične nesreče".

Ob zapisu je objavila tudi ganljiv video posnetek, na katerem vidimo Gigi tam, kjer je najraje bila: na košarkarskih igriščih.