Čustveni zapis

Severina tudi v tem trenutku ni pozabila nanj: "Lahko osvojim svet z eno roko, medtem ko me ti držiš za drugo"

R.T.
7. 2. 2020, 15.09
Posodobljeno: 7. 2. 2020, 18.30
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je prejela glasbeno nagrado za najboljšo koncertno turnejo in dobro vest delila s sledilci in sledilkami. Ob tem je objavila fotografijo in zapis, s katerima se je dotaknila src mnogih.

Instagram
Fotografijo je objavila na Instagram.

Sinoči so v hrvaški prestolnici podelili glasbene nagrade Top HR Music Awards. Ena od srečnic je bila tudi hrvaška pevka Severina, ki je na prireditev prišla v rožnati obleki. Prejela je nagrado za najboljšo koncertno turnejo. S turnejo, ki jo je poimenovala The Magic Tour je Severina začela novembra lani v Splitu in nadaljevala v Beogradu in Zagrebu. Zaključila jo je v naši prestolnici. Turnejo je posvetila pisateljici Mani Gotovac, plesni koreografinji Lepi Smole in gledališkemu režiserju Tomažu Pandurju.

Vest o nagradi je delila tudi z oboževalkami in oboževalci na družbenem omrežju Instagram. Objavila je fotografijo, na kateri jo za roko drži sedemletni sin Aleksandar in zapisala: "Lahko osvojim svet z eno roko, medtem ko me ti držiš za drugo". Pevka je novembra izgubila sodno bitko za skrbništvo nad sinom ter tudi z današnjo objavo sporočila, da se ne bo predala.