Nuša Rojs

Ostala sem samo svoja skozi vse preizkušnje

E.J.
7. 2. 2020, 20.18
Posodobljeno: 7. 2. 2020, 21.30
Deli članek:

Simpatična slovenska glasbenica Nuša Rojs, ki je zmagala v razvpitem šovu Sanjski moški Hrvaške se je naučila utišati vse tuje komentarje in našla sebe.

Warner Bros
Nuša Rojs

Slovenska pevka Nuša Rojs (28) se je po tem, ko je na Hrvaškem ukradla vso pozornost v hrvaškem šovu Sanjski moški, saj je bila ravno ona tista, ki je uspela premagati vseh 18 tekmic in osvojiti srce na Hrvaškem tako zaželenega Mije Matića, umaknila domov v Slovenijo. »Z Mijem nisva v stiku, sem pa še vedno v stikih z nekaterimi dekleti iz šova,« je povedala Nuša. »Nisem našla nobenega moškega niti ga ne iščem,« je dodala. Zdaj pa šov predvaja še slovenska komercialna televizija, česar je bilo Nuše kar strah.

POP TV
Nuša Rojs je šla v šov, ker jo je zanimalo, ali tam lahko najde ljubezen.

Nušo je v šov Sanjski moški Hrvaške prijavila kar prijateljica. »Sploh nisem vedela. Potem ko so kontaktirali z mano iz RTL in povedali, za kaj gre ter da sem primerna kandidatka, sem se ga odločila udeležiti, saj me je zanimalo, ali je res mogoče, da se v šovu lahko zgodi ljubezen.«

VSTANI, GREVA DALJE!

»To pomeni, da sem spet na tapeti, spet bo pljuvanja z ene strani, hvale z druge. Spet bo veliko grdih in lepih komentarjev ... Takoj, ko sem se naučila utišati vse tuje komentarje in mnenja, sem našla sebe. In ostala sem samo svoja skozi vse preizkušnje v šovu in ostajam takšna skozi vse preizkušnje v življenju. Končno vem, kaj pomeni poslušati svoje srce. Še vedno mi je po vsakem padcu reklo, vstani, greva dalje!« je zapisala o šovu. In kaj počne danes? »Posvečam se glasbi in karieri,« je odgovorila skrivnostno, saj rada preseneča.

Osebni arhiv
Njena velika ljubezen so konji, te je med šovom najbolj pogrešala.