Susseška

Meghan Markle in princu Harryju ne bo primanjkovalo denarja

R.T.
7. 2. 2020, 13.45
Posodobljeno: 7. 2. 2020, 17.56
Deli članek:

Napovedala sta finančno neodvisnost.

Profimedia
Meghan in Harry ne opravljata več kraljevih dolžnosti.

Prejšnji mesec sta vojvoda in vojvodinja Susseška zapustila britansko kraljevo družino. Takrat sta se zaklela, da bosta v finančni neodvisnosti živela med Združenim kraljestvom in Severno Ameriko.

S tem očitno ne bo težav. Vodja marketinga in tesen prijatelj Kardashianovih Simon Huck (36) je prepričan, da princ Harry (35) in Meghan Markle (38) ne bosta imela težav z denarjem. Kot je povedal Kanadčan, so njegovo agencijo Command Entertainment Group zasule ponudbe za sodelovanje z nekdanjo igralko. Če bi Meghan sprejela vse, bi letos v žep pospravila kar 100 milijonov dolarjev (skoraj 118 milijonov evrov).

Vseeno Huck meni, da bosta Susseška ubrala drugačno pot. Verjetno takšno, kot sta jo Barack in Michelle Obama. Kar pomeni pogodbe za knjige in televizijske serije. Meghan v tem primeru vidi v vlogi producentke.

Meghan, ki je v Torontu šest let snemala serijo Nepremagljivi dvojec, se je že sporazumela z Disneyjem, da bo v zameno za donacijo za dobrobit slonov liku posodila svoj glas. Us Weekly poroča tudi, da za prihodnje projekte že vneto išče agenta.