Zabava

Svetovni zvezdnik navdušen nad slovensko pevko

N.S.
6. 2. 2020, 21.10
Deli članek:

Zvezdniški obiski Slovenije so še vedno dovolj redki, da mediji in javnost eksplodirajo, ko se pri nas ustavi kdo, ki je pustil pečat v svetovnem merilu. Tokrat je bil v Ljubljani Djibril Cisse - Tchebo.

Miran Juršič
Prva dama balkanskega trapa – Senidah

Zvezdniški obisk je sprožil mini evforijo, hkrati so bili vsi, ki so prišli v stik z Djibrilom, presenečeni nad njegovo skromnostjo, dostopnostjo in prijaznostjo. Hiter selfi, avtogram, objem oboževalke tu in spontano ulično skandiranje Liverpoolove himne You Never Walk Alone tam ... Marsikdo bi pred tem pobegnil v hotelsko sobo, Djibril pa je hotel res začutiti Ljubljano. Zanimali so ga mesto in ljudje, kot zbiralec je obiskal vse spodobne trgovine s supergami v središču, se navduševal nad pristnimi slovenskimi okusi in prijetnim ozračjem mesta. Med drugim si je ogledal koncert skupine Muff, navdušen pa je bil nad pevko Senidah in njeno uspešnico Mišići. »Ljubljana je fenomenalna! Svoj obisk si bom zapomnil tudi po srečanju s Senidah, čeprav sem se nad glasbo prve dame balkanskega trapa navdušil že ob nedavnem nastopu v Beogradu,« je kratko dejal svetovni zvezdnik, ki je močno užival tudi v testiranju burekov po koncu nočnega življenja.

Vid Rotar
Zvezdniški obisk je sprožil mini evforijo, hkrati so bili vsi, ki so prišli v stik z Djibrilom, presenečeni nad njegovo skromnostjo.