Zabava

"Želela sem razvozlati fenomen ljudske pripadnosti Draženu in terapevtski učinek Markovega angelskega glasu"

R.T.
5. 2. 2020, 12.50
Posodobljeno: 5. 2. 2020, 12.50
Deli članek:

Anita Gošte, voditeljica na Radiu Aktual, se že veseli dveh prihajajočih valentinovih koncertov. Prvega bo 14. februarja v ljubljanski hali Tivoli imel hrvaški zvezdnik Dražen Zečić, naslednji dan pa bo v mariborski dvorani Tabor združil moči s pevcem Markom Škugorjem.

Media24
Dražen Zečić in Anita

»Oba sem občudovala še preden sem ju srečala v živo. Vedno sem si želela razvozlati ta fenomen ljudske pripadnosti Draženu in na drugi strani ta misteriozni in terapevtski učinek Markovega angelskega glasu na množico. Prišla sem do zaključka, da mora človek ostati človek, ohraniti svojo unikatnost in razvijati svoje talente. Oba bosta imela čudovit nabor svojih najlepših ljubezenskih pesmi. Komaj čakam, da slišim Sve je zbog nje in Samo s tobom sam upoznao ljubav,« je navdušeno dejala Anita.

Voditeljica je z glasbenikoma veliko časa preživela decembra na veliki božični turneji, ko so si koncerti sledili eden za drugim. »Všeč mi je, ker sta oba preprosta in skromna človeka. Dražen me je navdušil tudi s svojo modrostjo. Vedno najde prave besede ob pravem času. Ne bom pozabila kako me je Marko Škugor presenetil za rojstni dan, ko je nenapovedano prišel k meni na radio. Pa tudi z Aktualovo Galamo smo ga presenetili za njegov 30. rojstni dan v Šibeniku,« je še navdušeno dejala radijka.