Modna milica

FOTO in VIDEO: Siamska dvojčka, jahalka in pop rock princesa

Modna Milica
4. 2. 2020, 19.14
Posodobljeno: 27. 10. 2020, 14.18
Deli članek:

Kje in kako močno so te dni blesteli znani Slovenci?

Mediaspeed
Aleksandra Balmazovič

Aleksandra Balmazović, igralka, premiera filma Vsi proti vsem

Premiera je samo ena. Vse ostalo so potem samo ponovitve. Tako kot oddaje na televiziji. Pohvalila bi Aleksando, ker se je edina od nastopajočih v filmu potrudila tudi s primerno obleko za svojo premiero in se vidi, da je v svoj stajling vložila nekaj energije. Vendar me v tej pajčevinasti konceptualni obleki spominja na črno vdovo, ki čaka, koga bo ujela v svoje mreže. Podpiram ekstravagantnost, zlati pri unikatnih dogodkih, vendar me ta napol štrikana majčka enostavno ne prepriča. Še dobro, da tudi nedrček ni iz pletiva. Spodnji del obleke (morda pa je to krilo?) mi ni všeč, spominja me na zmečkano vrečo za smeti. Plus dajem rdečim čeveljčkom. Če bo potolkla s petkami, jo lahko odnesejo v Kansas. Tako kot Dorothy iz filma Čarovnik iz Oza. A ne v tej obleki.

Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, premiera filma Vsi proti vsem

Če ne bi vedela, da fanta iz športnega dvojca Filip & Blaž neprestano visita eden na drugem, bi to zagotovo spoznala iz pričujoče fotografije. Ne samo, da sta fanta profesionalno prepletena, očitno tudi v privatnem življenju ne moreta eden brez drugega. Kot siamska dvojčka. Ko vidiš Filipa, točno veš, da bo še Blaž skočil izza nekega vogala. In obratno. Tudi tokrat se nista izneverila temu vtisu. Oblečena sta v identični jakni, nosita enaki pričeski, oba imata odvezane teniske in celo stojita enako. Stavim, da tudi govorita enako in si dopolnjujeta stavke. Dva za ceno enega.

Mediaspeed
Filip in Blaž

Matej Puc in Mojca Funkl, igralca, premiera drame 2020

Moram priznati, da je Funklova Mojca vsako leto videti boljše. Da ne bo pomote, tudi Puc je vsako leto bolj šarmanten. Veseli me, da je Mojca pri oblačenju končno našla nek svoj stil, ki jo pokaže v najlepši luči. Tokrat izstopa s svetlečo svilnato tuniko, ki ji v valovih pada do kolen in predstavlja drzno nasprotje kratki usnjeni jakni, ki si jo je nadela. Pop rock princesa tega večera se stiska v objem Mateja Puca, ki ima na sebi kar nekaj plasti sive in črne barve. Če ne bi bela srajca diskretno kukala izza ovratnika, se mi oko mogoče sploh ne bi ustavilo na njem. Ležerna eleganca, ki ji ne bi škodilo malo več elegance in malo manj ležernosti.

Mediaspeed
Matej Puc in Mojca Funkl