MEDITERANSKI VEČER

Velika "osvajalska" turneja se bo začela na dan zaljubljencev

E.J.
2. 2. 2020, 20.51
Deli članek:

Romatični Erosi se podajajo na vseslovensko koncertno turnejo s priljubljeno Manco Špik in prvim glasom Dalmacije Markom Škugorjem.

Šašo Švigelj
Izvrstni Erosi in čudovita Manca Špik so zapeli uspešnico Bela barka.

Že na predstavitvi slovenske turneje so nam Erosi skupaj z Manco Špik in odličnim Markom Škugorjem sredi zime pričarali pravo mediteransko razpoloženje. In čeprav so Erosi znani po sodelovanjih z različnimi izvajalci, pa je njihova uspešnica Bela barka s pevko Manco Špik doživela tako velik uspeh, da je kmalu padla ideja o skupni turneji, ki se ji je pridružil še tako pri nas kot pri sosedih zelo priljubljeni pevec Marko Škugor. Turnejo po več slovenskih mestih bodo začeli prav na dan ljubezni, valentinovo, ko se jim bo pridružil še glasbenik Dejan Vunjak, prizorišče pa bo Avditorij Portorož. Še isti vikend bodo nadaljevali v rogaški Kristalni dvorani in športni dvorani v Slovenskih Konjicah na tretjem tradicionalnem valentinovem z Erosi. Kaj lahko pričakujemo, nam je povedala kar Manca: »Z Erosi obljubljamo lepe mediteranske melodije, njihove in moje uspešnice, kakšno lepo priredbo naših in dalmatinskih pesmi z obale. Ljudem se bo ustavil čas, znali bodo pesmi na pamet in verjamem, da bo to skupinski pevski zbor.«

Šašo Švigelj
Manca Špik in Dejan Vunjak bosta spet zapela skupaj – na dan zaljubljencev.

MANCA V TEM LETU PRAZNUJE

Tako bo letos Manca za valentinovo sicer na odru, a spet v Portorožu: »Na lansko valentinovo imam prelepe spomine, s partnerjem sva bila na dobri večerji ob soju sveč in super klepetu sredi Portoroža.« Lepa pevka, ki je tudi mamica, je po porodu namreč posnela več uspešnic in tudi sama je zelo zadovoljna. »Letos praznujem že 15. obletnico glasbenega delovanja in tako jeseni načrtujem izdajo tretjega samostojnega albuma. Priredila bom tudi večji dogodek, zelo poseben koncert, poleg tega pa v tem letu praznujem tudi svoj osebni praznik, saj bom dopolnila 40 let. Leto 2020 se je zelo lepo začelo in verjamem, da bo tako tudi naprej,« nam je še zaupala energije polna Manca.

Šašo Švigelj
Odlični glasbeniki in pevci bodo moč Mediterana prenesli v večere, polne romantike in sončnih občutij.