Modni kiksi in lepe obleke na podelitvi

FOTO: Izbrali smo najlepše in najslabše oblečene na podelitvi nagrad grammy

N.S.
29. 1. 2020, 20.50
Posodobljeno: 29. 1. 2020, 21.24
Deli članek:

Podelitev najprestižnejših glasbenih nagrad grammy je vsako leto znova eden najodmevnejših glasbenih dogodkov, ki je tudi odlična priložnost za vse modne kritike, saj vsi prav čakajo, s čim jih bodo zvezdniki navdušili ali šokirali na rdeči preprogi. Tudi letos ni šlo brez presežkov, tako dobrih kot slabih.

Profimedia
Cardi B

CARDI B

Razvpita raperka je bila vsekakor ena od kraljic globoookih dekoltejev. V roza obleki oblikovalca Nicolasa Jebrana je očitno izstopala.

ARIANA GRANDE

Profimedia
Ariana Grande

Pevka je paket v celoti. Odlična glasba, super vokal, rekordni uspehi in še okus za modo. V obleki Giambattista Valli je pometla s konkurenco!

NAOMI CAMPBELL

Profimedia
Naomi Campbell

Biti supermodel sveta je velika prednost, saj lahko nosiš katerokoli kreacijo. Tokrat je črna gazela blestela v kreaciji Stephane Rolland.

GWEN STEFANI

Profimedia
Gwen Steffani

Zvezdnica je nosila popolno kreacijo Dolce & Gabbana, na katero so bile prišite školjke, ki jih je zanjo nabral mož Blake Shelton.

BILLIE EILISH

Profimedia
Billie Eilish

Zmagovalka podelitve je prejela kar nekaj kritik glede modne izbire. »Glasbo obvlada, modo malo manj.« Nosila je Guccijevo kreacijo z masko in »strupenimi« nohti.   

RICKY REBEL

Profimedia
Ricky Rebel

Halucinacija večera! Pevec je si je po vzoru Trumpovega zagovora pred kongresom na razgaljeno zadnjo plat napisal »impeach this«, kar pomeni »zagovarjaj to«.

MIRJAM POTERBIN

osebni arhiv
Mmirjam Poterbin

Mama Luke Dončića je na rdeči preprogi s ponosom zablestela v slovenski kreaciji in z mošnjičkom The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Popolna eleganca!