Po odhodu s kraljevega dvora

Z njo bo Meghan spregovorila o vsem: “Ona razume njeno trpljenje in bolečino”

R.T.
26. 1. 2020, 09.44
Posodobljeno: 26. 1. 2020, 12.18
Deli članek:

To je voditeljica, ki ji bo Meghan dala prvi, ekskluzivni intervju po odhodu s kraljevega dvora.

Profimedia
Meghan naj bi z ameriško voditeljico prijateljeva že več let.

Spomnimo:

Zakonca, ki bosta po novem znana kot Harry, vojvoda Susseški, in Meghan Markle, vojvodinja Susseška, in ne več kot njuni kraljevi visokosti, od pomladi dalje ne bosta več opravljala kraljevskih dolžnosti.

Britanski mediji pa sedaj poročajo, da bo Meghan Markle svoj prvi intervju po odhodu s kraljevega dvora dala znani ameriški voditeljici. Ne, ne gre za Oprah Winfrey, kot so sprva špekulirali številni, temveč Ellen DeGeneres.

38-letna Meghan je prijateljem zaupala, zakaj se je odločila, da bo ravno DeGeneresova tista, ki jo bo gostila v svoji pogovorni oddaji. Vojvodinja Susseška in Ellen naj bi si bili namreč blizu. Dvojica, ki naj bi prijateljevala tudi zasebno, pa se je že pogovorila o okvirnih dogovorih glede intervjuja. 

Profimedia
Ellen DeGeneres

Srečali sta se v zavetišču

Ellen in Meghan naj bi se pred leti srečali v pasjem zavetišču v Los Angelesu, kjer je voditeljica prepričala vojvodinjo, naj posvoji svojega prvega psa, Bogarta. Od takrat naj bi bili v stiku. Ellen in njena soproga Portia de Rossi naj bi celo pred časom pripotovali v London, da bi videli Archieja

Stopila na njuno stran

"Videla sem, kako ju napadajo. To ni pravično. Sta najbolj prizemljeni osebi, ki znata sočustovati z vsemi, toliko dobrega sta naredila za ta svet," je Ellen po škandalu na kraljevem dvoru povedala v svoji oddaji. Prav zato naj bi ji Meghan zaupala. "Zaupala mi je, da Ellen razume njeno trpljenje in bolečino, zato ji bo vse povedala. Prepričana je, da sta sorodni duši, za njo je Ellen utelešenje avtentičnosti," trdi prijateljica kraljevega para.

Žrtev spolne zlorabe

DeGeneresova je pred časom v intervjuju z ameriškim voditeljem Davidom Lettermanom povedala, da je bila kot mladoletnica tarča spolnega nadlegovanja.  Očim je pod pretvezo iskanja rakavih zatrdlin, večkrat otipaval njene prsi. To pa je zgolj ekskaliralo, kot je navedla, je želel vedno več in šel vedno dlje. Znana ameriška voditeljica je imela takrat zgolj 15 let.