Zabava

Pevka priznala, da se je borila z motnjo hranjenja: Rekli so, da sem videti kot nosečnica, zato sem stradala

R.T.
24. 1. 2020, 14.33
Deli članek:

30-letna ameriška pevka Taylor Swift je v novem dokumentarnem filmu Miss Americana odkrila, da se je dolgo borila z motnjo hranjenja.

Profimedia
Taylor Swift

V dokumentarnem filmu je povedala, da je imela leta 2015 na številnih nastopih v okviru svetovne turneje velikokrat občutek, da bo omedlela. Razlog? Da bi hitro izgubila kilograme, je namreč stradala. Z motnjo hranjenja se je soočala več let. "Včasih sem stradala in prenehala jesti, spet drugič pa sem jedla normalno in nenehno telovadila, da bi le ohranila konfekcijsko številko 34," je povedala pevka.

"Ko sem bila stara 18 let, sem prvič pristala na naslovnici revije. V tisti obleki je bil moj trebuh videti večji, naslov pa je glasil: "Noseča pri 18?," je Taylor spregovorila o razlogih, ki so pripeljali do motnje hranjenja in dodala: "Takrat sem se enostavno odločila, da ne bom jedla. Tako sem se kaznovala". 

Zvezdnica je izpostavila, da se šele sedaj zaveda, da lahko naporne glasbene nastope zdrži le ob pravilnem prehranjevanju, prav tako pa si vsakič, ko se v svojem telesu ne počuti dobro reče: "Bolje, da si videti debela, kot bolna".