Zabava

"Dončičeva mama je lepotica in prava mačka," pravi navdušeni radijec

R.T.
24. 1. 2020, 10.44
Posodobljeno: 24. 1. 2020, 10.44
Deli članek:

Jure Ličen, voditelj na Radiu Aktual, je veliki oboževalec Luke Dončiča, saj ga spremlja že pet let, še iz časov, ko je bil Luka član Real Madrida.

Radio Aktual
"Pred leti sem jo gostil na Aktualu in to je bila »ljubezen« na prvi pogled (smeh)," je povedal.

»Glede na to, da vstajam za jutranji program na Aktualu, včasih pridem direkt na radio, tako da za njegove tekme niti ne vstajam, ampak samo vztrajam (smeh). Pač preživim brez spanja, ampak je definitivno vredno,« je v smehu dejal Jure, ki ima o nadebudnem športniku same pohvale. »Luka je čudežni deček poslan z neba. Skromen, navihan in pozitiven, velik zgled za našo nadebudno športno mladino, človek na mestu,« je povedal voditelj, ki je Luko spoznal na sprejemu naših zlatih košarkarjev na Kongresnem trgu, ko so postali evropski prvaki.

Radio Aktual
Radijec pa ne skriva navdušenja niti nad Mirjam Poterbin.

Radijec pa ne skriva navdušenja niti nad njegovo mamo, Mirjam Poterbin. »Pred leti sem jo gostil na Aktualu in to je bila »ljubezen« na prvi pogled (smeh). Če je ustvarila tako osebo, kot je Luka, mora biti zelo velika dama v vseh pogledih. Priznam pa, da je res lepotica in prava mačka, perfektna,« je v smehu sklenil Jure.