Zabava

VIDEO: Avdić "okusil" Jano Morelj: "Si pa lepljiva dol"

R.T.
24. 1. 2020, 10.11
Posodobljeno: 24. 1. 2020, 15.34
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji Denis Avdić Showa na Radiu 1, je na svoj način posnela znameniti prizor iz filmske uspešnice Volk z Wall Streeta.

Promocijsko gradivo
Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je na svoj način posnela znameniti prizor iz filmske uspešnice Volk z Wall streeta.

V njem igralke Katarina Čas stoji pred Leonardom DiCapriom in druščino polepljena z denarjem. V vlogo Katarine se je tokrat prelevila voditeljica Jana Morelj, nasproti nje pa so bili Denis Avdić, Anja Ramšak in Miha Deželak. Simpatična radijka ni bila polepljena z denarjem, temveč z vinjetami. Radio 1 namreč skupaj z AMZS predstavlja najbolj zaželeno akcijo začetka leta Vinjetomanijo, kjer poslušalcem brezplačno delijo vinjete.

Radio 1
V vlogo Katarine se je tokrat prelevila voditeljica Jana Morelj.

»Na začetku sem razmišljala kaj bodo ljudje rekli, ko bom samo v perilu, ampak saj smo tudi poleti v kopalkah. Sem pa bila z vsemi temi vinjetami na sebi bolj oblečena, kot slečena. Snemanje je super potekalo, veliko smo se zabavali in nasmejali,« je dejala Jana, ki je bila po Avdićevih besedah spodaj lepljiva. Kaj točno je mislil s tem, si poglejte v videoposnetku.