Zabava

Pevka odkrila, da je bila v otroštvu žrtev spolne zlorabe: "Dotikala se me je po hrbtu, nato..."

R.T.
23. 1. 2020, 13.59
Posodobljeno: 23. 1. 2020, 14.08
Deli članek:

Ameriška pevka Jessica Simpson je spregovorila o hudi travmi, ki jo je preživela zaradi zlorabe v otroštvu.

Profimedia
Jessica Simpson je v avtobiografiji Open Book opisala pravo nočno moro, ki jo je doživljala v otroštvu, in njene posledice.

39-letnica je v svoji knjigi Open Book (Odprta knjiga) javnosti prvič predstavila prijetne in manj prijetne trenutke iz njenega življenja. Med drugim je odkrila, da je bila v otroštvu žrtev spolne zlorabe in zapisala, da je zaradi travmatične izkušnje kasneje več let uživala alkohol in različne tablete. Šele leta 2017 se je soočila s težavo in prenehala piti, kar pa ji je uspelo ob pomoči prijateljev. Prav tako je začela obiskovati terapije in skupino za zdravljenje odvisnosti. Bolečino je, kot je navedla, premagala. 

Do zlorabe je prišlo, ko je štela zgolj šest let. Delila si je posteljo s hčerko družinskih prijateljev. "Sprva se me je dotikala po hrbtu, nato je sledilo početje, ob katerem sem se počutila izredno neprijetno," je zapisala Jessica in dodala: "Želela sem povedati staršem. Bila sem žrtev, imela pa sem občutek, da je vse skupaj moja krivda". Pri 12 letih pa se je odločila, da bo zbrala pogum ter očetu Joeju in mami Tini na družinskem izletu povedala, kaj se je zgodilo. Tina je soproga udarila po roki in začela kričati: "Sem ti rekla, da se nekaj dogaja". Kot je povedala pevka nekdanjih družinskih prijateljev niso nikoli več obiskali, prav tako o incidentu niso nikoli več spregovorili.