Zabava

Bratu pripravila nepozabno glasbeno presenečenje

R.T.
23. 1. 2020, 10.44
Deli članek:

Janja Ulaga, voditeljica na Radiu Veseljak, je v družbi svojega brata obiskala priznanega harmonikarja Franca Miheliča.

Veseljak
Janja Ulaga, voditeljica na Radiu Veseljak, je v družbi svojega brata obiskala priznanega harmonikarja Franca Miheliča.

»To, da sta se končno osebno srečala, je bila njegova srčna želja, ki smo mu jo izpolnili za njegov rojstni dan. Miheličevi so nas res toplo sprejeli. Slišali smo veliko zgodb, ki pričajo o genialnosti glasbenika. Na obisku sta moj brat in moj sin z njim tudi malo zaigrala, tako da treme ni manjkalo, veselja pa tudi ne,« je v smehu dejala Janja in dodala, da je njen brat že od desetega leta starosti njegov oboževalec.

»Takrat je tudi malo bolj resno zagrabil za harmoniko. Učil se je ob kasetah, daleč najbolj pogosto pa si je vrtel ravno Miheličeve pesmi. Lahko rečem, da je tudi name vplivalo bratovo navdušenje nad njim in njegovo glasbo. Zaradi njega sem te melodije tolikokrat slišala, da so se mi usidrale v vse pore. Res je izjemen v ustvarjanju. Zame je genialen, njegova glasba vsakič poboža mojo dušo ali pa me dvigne. Do njega čutim res veliko mero spoštovanja,« je navdušeno povedala voditeljica.

Obiska pa se je razveselil tudi uspešni glasbenik. »Franc je pozornosti vajen, a vsakič pokaže tudi izjemno spoštovanje do svojih oboževalcev. Tudi njegov obraz je žarel ob pozornosti, ki smo mu jo namenili,« je sklenila radijka.