Zvezde plešejo

"Sem strastna plesalka, ki že dolgo ni plesalka"

E.J.
22. 1. 2020, 20.20
Deli članek:

Pevka Alya bo kmalu na plesnem parketu obudila svojo nekdanjo strast, zaupala nam je tudi, kako in zakaj se je v zadnjem času spremenila.

osebni arhiv
Alya pravi, da je perfekcionistka, in upa, da ji bo uspelo osvojiti vse plesne gibe.

Pevka Alya (36) se te dni še sprošča v Dubaju, da se pripravi na naporne tedne, ki jo čakajo. »Že naslednji teden lahko zame stiskate pesti, da bi pobrala nagrado na regijskem tekmovanju MAC – Music Awards Ceremony, ki bo potekalo v Beogradu,« je dejala. Nato pa pevko čaka plesni parket, saj bo zaplesala v oddaji Zvezde plešejo in se tako pridružila že znanim plesalcem Tomažu Miheliču, Mikiju Vlahoviču, Teji Perjet in Janiju Jugovicu ter Kaji Vidmar. Alya nam je iz sončnega Dubaja sporočila, da se oddaje zelo veseli. »Sem strastna plesalka, ki pa že dolgo ni plesala. Najbolj se bojim tega, da ne bi imela dovolj časa, da bi osvojila vse gibe.« Alya je bila v otroštvu namreč zelo dejavna tudi v športu in plesu – imela je celo svojo plesno skupino. »Veselim se, da se bom naučila novih korakov, in predvsem se grem zabavat,« pravi in dodaja: »Sem perfekcionistka, tako da upam, da bom znala vse gibe.« Pa se pred začetkom plesnega spektakla kaj pripravlja? »Razmišljam, da bi mi prijatelj, ki je plesalec, pokazal osnovne korake, kondicije pa imam dovolj že z glasbenih odrov.« Alya je sicer znana po svojih energičnih nastopih, čeprav se je v zadnjih letih zelo umirila.

POP TV
Na šov se ne pripravlja, čeprav razmišlja, da bi za pomoč prosila prijatelja plesalca.

SPREMEMBE SE DOGAJAJO

Kaj jo je spodbudilo k spremembi? »Pri vsakomer se dogajajo spremembe in tudi pri meni je tako. Gre pravzaprav za celostno osebno spremembo, nadgradila sem se kot oseba in umetnica. Saj veste, kako je pri artistih, edina stalnica je sprememba; tako kot na primer igralec menja vloge, tako po navadi glasbeniki z novim projektom pokažemo novi del sebe.«

Matevž Paternoster
Takšna je bila pevka pred nekaj leti, zdaj pa se je umirila in spremenila, pravi.