Zabava

FOTO: Veseljaki so izbrali naj skladbi leta

R.T.
22. 1. 2020, 12.34
Deli članek:

Radio Veseljak vsako leto s pomočjo poslušalcev izbere najboljši skladbi preteklega leta. Letna lestvica, ki sestavlja tedenske zmagovalne pesmi najaktualnejše lestvice Veseli vrtiljak, je pretekli teden na glasovanje postavila vse zmagovalce lanskega leta, izmed katerih so poslušalci izbrali najboljši dve.

Radio Veseljak
Narodnozabavna pesem, ki je dobila največje število glasov je postala polka Ansambla Gregorja Kobala - Če veselic ne bi bilo.

Narodnozabavna pesem, ki je dobila največje število glasov je postala polka Ansambla Gregorja Kobala - Če veselic ne bi bilo, na zabavni lestvici je šla zmaga v roke Dejanu Vunjaku in skladbi Čist mejčken.

Radio Veseljak
Na zabavni lestvici je šla zmaga v roke Dejanu Vunjaku in skladbi Čist mejčken.

V glasbenem izboru so sodelovale tiste skladbe, ki so se med letom po tekočih rezultatih vašega glasovanja na lestvici Veselega vrtiljaka obdržale najdlje.

Radio Veseljak
Najboljši dve pesmi.

Radio Veseljak se poslušalcem v imenu vseh kandidatov letne lestvice Veseli vrtiljak 2019 zahvaljuje za glasove in hkrati vabi, da glasujete že za nove tedenske kandidate tretjega tedna letošnjega leta. To lahko storite s klikom na veseljak.si, kjer lahko - med drugim tudi o aktualnih izvajalcih - izveste še kaj več.