Težave s putiko

Kako je Miki shujšal 15 kilogramov

Eva Jandl
21. 1. 2020, 20.15
Deli članek:

Šaljivi pevec skupine Victory o svojem hujšanju in šovu Zvezde plešejo, v katerem bo nastopil to pomlad. Mu je žena, ki je odlična plesalka, dala kakšne nasvet?

POP TV
Po izgubi 15 kilogramov se zdaj veseli, da se bo začel tudi gibati – s plesom!

Pevec skupine Victory Miran Vlahovič, ki ga vsi kličejo kar Miki, se bo to pomlad zavrtel po parketu šova Zvezde plešejo. V smehu je priznal, da nikoli ni plesal in da se na plesni šov tudi ne pripravlja. »Verjetno bi moral nabrati vsaj malo kondicije, vendar trenutno nič ne migam, tako da bodo moji padci in lomljenje na ekranu popolnoma pristni,« je povedal in dodal, da sicer na odru med nastopi ves čas poplesuje, a ker ima v roki kitaro in pred seboj mikrofon, bolj »taca« po ritmu.

Menart
Miki še pred izgubo teže, razlika je kar 15 kilogramov.

Zato pa je njegova žena Petra trenirala ples. »Petra odlično pleše, po njej ima ta talent tudi hčerka, ki se ravno uči plesati za svoj maturantski ples.« Pa mu je žena dala kakšen nasvet glede plesa? »Ne, žena mi ni dala nobenega nasveta, mislim, da v resnici komaj čaka, da se mi bo lahko smejala,« je v svojem zabavnem slogu odgovoril enainpetdesetletni pevec.

Kile so kar izginjale

Osebni arhiv Mikija Vlahoviča
Predlani je praznoval abrahama v krogu svoje družine, žene Petre in sina Marka ter hčerke Tie.

V zadnjem letu je Miki izgubil kar 15 kilogramov. Se je lotil kakšne posebne diete, kaj je skrivnost? »Nisem hujšal, pravzaprav sem le spremenil življenjski slog, ker sem imel vse več težav s putiko. In ni mi preostalo drugega, kot da sem začel čistiti jetra, saj je bil to problem. Ob tem pa tri mesece nisem pil alkohola in tako so kile kar same padale dol,« je zadovoljen. »Ravno danes mi je tehtnica pokazal 103 kilograme, čeprav sem včeraj zvečer jedel pico in sladico. Očitno jetra zdaj delajo svoj posel.« In ker se v tem času ni ukvarjal z gibanjem, se plesnega šova še bolj veseli. »Ta šov bo poskrbel, da bom spet pridobil kondicijo in začel migati.«