Zabava

Wernerju se je uresničila življenjska želja

T. R.
24. 1. 2020, 14.06
Deli članek:

Pretekli meseci so bili za znanega slovenskega pevca obarvani zelo delavno, zato je nastopil čas za oddih in sprostitev.

Oboževani slovenski pevec, ki je v preteklem letu obeležil zavidljivo 30-letnico delovanja, slednji pa poklonil tudi vrhunski dvojni album z naslovom LOM, je konec leta preživel zelo delavno. Predstavitvi novih pesmi ''Kada voli srce južnjačko'' (preverite jo lahko >>> tukaj), ''Samo sebe imava'' (preverite jo lahko >>> tukaj) ter številnih drugih, je sledilo tudi praznovanje 30-letnice njegove zavidljive kariere ter predstavitve njegovega novega albuma.

Goran Antlej, M24
V Wernerjevi zgodbi se skriva za 30 let strasti in zgodb.

Ker je bil za Wernerja in za njegove najbližje konec leta precej naporen, sta njegovi najljubši dekleti - soproga Andreja in hčerka Kanenas - zanj pripravili zelo posebno presenečenje. ''Wernerjeva življenjska želja je bila, da obišče skrivnostni Egipt in razišče zgodovinsko dediščino teh prelepih krajev,'' nam je zaupala njegova soproga, ki je z malo pomoči poskrbela za presenečenje, ki je popularnega glasbenika popolnoma navdušilo in ganilo. 

Werner (osebni arhiv)
Soproga Andreja ga je presenetila s pomočjo potovalne agencije.

Družinica je na potovanjupreživela nekaj neprecenljivih trenutkov, ki se jim bodo za vedno vtisnili v spomin. ''Hvala mojim puncam za čudovito presenečenje, da sem lahko 50. rojstni dan dočakal v starodavnem Egiptu,'' je povedal in dodal, da je ''nacionalni muzej v Kairu nekaj neverjetnega, z mojo malo Laro Croft se izobražujeva in raziskujeva kraj, kjer je več kot 70.000 razstavljenih predmetov, med katerimi je tudi Tutankamonova maska,'' je svojim oboževalcem zaupal Werner, ki je utrinke iz potovanja objavljal na družbenem omrežju Facebook.

Werner Brozović (Facebook)

Izlet v Egipt in Kairo pa je bil zagotovo odlična sprostitev za vse, kar čaka priljubljenega glasbenika v bližnji prihodnosti. ''Srce južnjačko se vrača v svoj pristan,'' je ob odhodu domov zapisal Werner, na katerega čakata kar dva spektakla.

''Moj prvi koncert v Sloveniji je bil v dvorani Tabor v Mariboru in to je bil začetek mojih koncertov po športnih dvoranah, ki neprekinjeno traja že 20 let. Sem poln energije in komaj čakam, da slišim ljudi peti moje pesmi, ker to so moje sanje, ki sem jih dosanjal: da nastopam po dvoranah, da ljudje pojejo moje pesmi in da dvignemo roke in skupaj pretakamo pozitivno energijo,'' je povedal Werner, ki v kratkem načrtuje vrnitev v dvorano, kjer se je vse začelo - v dvorani Tabor bo nastopil 13. marca 2020. Že kmalu zatem pa njegove oboževalce pričakuje tudi koncert v Ljubljani, in sicer 27. marca 2020 v dvorani Tivoli