Zabava

FOTO: Harry prispel k soprogi in sinu, Meghan po odpovedi kraljevemu življenju s filmskim nasmeškom

R.T.
21. 1. 2020, 09.15
Posodobljeno: 21. 1. 2020, 09.27
Deli članek:

Paparaci ne počivajo. Princa Harryja so zasačili na kanadskem letališču, bil je na poti k soprogi in sinu, medtem ko so nasmejano Meghan v objektiv ujeli med sprehodom z Archijem in štirinožnima prijateljema.

Profimedia
Prispel je v Kanado.

Harry je včeraj povedal, da sta z Meghan upala, da bosta še vedno služila kraljici, vendar brez javnih sredstev, a to ni mogoče. Ne bosta pa odšla, je bil odločen 35-letni vojvoda Susseški. »Velika Britanija je moj dom, ki ga ljubim, in to se ne bo nikoli spremenilo,« je jasen Harry, ki je s tem zanikal govorice, da bi se z Meghan za vedno preselila čez lužo.

Meghan Markle odhod s kraljevega dvora očitno ni prizadel. Paparaci so jo že drugič zasačili nasmejano v javnosti, potem ko je več dni preživela znotraj razkošne vile. Tokrat so jo opazili v kanadskem parku Horth Hill, kjer je čas preživljala s svojima ljubljenčkoma Ozom in Guyjem in Archiejem, ki šteje že osem mesecev. Njen obraz je krasil filmski nasmešek, drama po odhodu s kraljevega dvora več kot očitno ni pustila znatnih posledic. Meghan sta sicer na sprehodu varovala kraljevska častnika.

Medtem so spretni paparaci Harryja v objektiv ujeli na letališču v Kanadi: vračal se je k svoji družini, ki je ni videl skoraj dva tedna. S prihodom v Kanado se je vojvoda suseški dokončno poslovil od kraljevega življenja, piše britanski tabloid Dailymail. 

Profimedia
Soproge in sina ni videl skoraj dva tedna.