oddih

Zimske počitnice: znani mahajo s plaž in smučišč

E.J.
20. 1. 2020, 20.20
Posodobljeno: 20. 1. 2020, 22.33
Deli članek:

Številni znani obrazi na počitnice hodijo januarja, saj so poleti, ko na dopustih uživajo drugi, najbolj zasuti z delom. Kam so se odpravili letos?

Osebni arhiv
Špela Grošelj je svoj 35. rojstni dan praznovala v Vietnamu.

V medijskem svetu januar velja za mesec oddiha, zato se veliko znanih obrazov ta čas odpravi na počitnice. Nekateri si omislijo počitnice v toplih predelih sveta, od koder nas lahko pozdravljajo v kopalkah. Tako se je Špela Grošelj s partnerjem Gregorjem Kirschem letos odpravila v Vietnam, kjer je tudi praznovala svoj 35. rojstni dan.

Osebni arhiv
Špela Grošelj raziskuje Vietnam skupaj s svojim Gregorjem.

V eksotične tople kraje je odšel na počitnice tudi televizijski voditelj Lado Bizovičar s svojo izbranko Anelo Šabanagić in hčerko, ki sta se je razveselila avgusta 2018. Letošnja destinacija so Mentavajski otoki v Indoneziji, od koder Anela pošilja prelepe fotografije.

POLETNE IN ZIMSKE RADOSTI

Tudi mlada pevka Nina Donelli se je odpravila na toplo, o čemer je sanjarila že poleti, a je imela med poletnimi počitnicami težave z zdravjem in je morala zato celo na urgenco. Zdaj je odpotovala na prelepo Tajsko, od koder je sporočila, da uživa pri vročih 35 stopinjah Celzija.

Osebni arhiv
Pevka Nina Donelli je navdušena nad plažami in sloni, nam je sporočila iz Tajske.

Nekateri drugi pa radi uživajo na snegu in te mesece izkoristijo za zimske radosti. Rebeka Dremelj se je s hčerkama in možem odpravila v zasneženo Avstrijo, kjer poskuša najti nekaj časa zase, kot se je pošalila.

Osebni arhiv
Rebeka Dremelj se je na sneg odpravila v Avstrijo.