Očitki

Vso zmešnjavo naj bi zakuhala Meghan, trdi njena polsestra

R.T.
18. 1. 2020, 10.01
Posodobljeno: 18. 1. 2020, 10.01
Deli članek:

Odnosi so vse bolj napeti, razmere se zaostrujejo.

Profimedia
Pozornost naj bi ji sprva še godila.

Odločitev Susseških, da se podata na svojo pot, Samanthi Markle nikakor ni pogodu. Prepričana je, da se morata Meghan Markle in princ Harry opravičiti za marsikaj. Predvsem pa za grdo ravnanje z njenim očetom, Thomasom Marklom. Polsestra vojvodinje je odločitev, da zakonca po le 20 mesecih, kolikor sta poročena, opustita kraljeve dolžnosti, označila za hudo kršenje obveznosti do britanske kraljice Elizabete II.

Profimedia
Samantha Markle

Po njenih besedah je Meghan pozornost sprva godila, a da je pobrala šila in kopita, ko so začele odzvanjati prve kritike na račun njenega »tratenja denarja«. Na Floridi živeča Samantha zanika, da gre pri tem za rasizem. Ta naj bi bil le priročen izgovor za izogibanje odgovornosti.

Če bo vojvodinja zares bila sodno bitko proti mediju Mail on Sunday, bi lahko proti njen pričala tako polsestra kot oče, ki sicer živi v Mehiki.

Samantha pa si je privoščila še en hud očitek: zatrdila je namreč, da je bila zadnja beseda glede odcepitve od britanske kraljeve družine Meghanina, ne Harryjeva.