Zabava

Polkaholiki na norem osvajalskem pohodu po naši deželi

N.S.
17. 1. 2020, 06.55
Deli članek:

Simpatični fantje Gašper, Matic, Rene in Žiga, ki so pred časom osvojili tako nas kot tudi naše sosede s svojimi unikatnimi polka priredbami uspešnic, so pretekli mesec preživeli na odrih po Sloveniji, pod njimi pa so se zbirale nepregledne množice obiskovalcev.

Neo Visuals
Polkaholike sestavljajo mladi glasbeniki Rene, Matic, Žiga in Gašper.

Polkaholiki so oboževalce navdušili tudi s svojo najnovejšo uspešnico z naslovom Povej, povej, ki so jo oboževalci z njimi prepevali na ves glas.

»Mrzli dnevi ne ustavijo dobre volje, pa tudi nas niso,« so z navdušenjem dejali simpatični mladeniči, ki so december preživeli tam, kjer so najraje – na odru. »Oder smo imeli priložnost deliti tudi s svojimi idoli,« so povedali in dodali, da si bodo leto 2019 zapomnili za vse življenje. »Postali smo del velike glasbene družine Raay Music, o čemer smo pred letom lahko samo sanjali – a tudi v sanjah ne bi pomislili, da se bo vse dogajalo s tako hitrostjo.«

Fantje so namreč pritegnili pozornost tako Slovencev kot tudi Hrvatov, decembra pa so nastopali po vsej Sloveniji. Nepregledna množica obiskovalcev se je pod odri, kjer so nastopali, zbrala tako v Ljubljani kot v njeni okolici, Murski Soboti, Celju, na Ptuju in še marsikje drugod. Skupaj z njimi so na glas prepevali njihove simpatične polka priredbe največjih slovenskih in tujih uspešnic, fantom pa so srce ogreli s prav posebno gesto – kamorkoli so prišli, so namreč prav vsi znali njihovo pesem Povej, povej.