Spektakel

Zvezde plešejo: nove podrobnosti glede nove sezone šova

N.S.
15. 1. 2020, 06.50
Posodobljeno: 15. 1. 2020, 15.49
Deli članek:

To pomlad se na televizijske zaslone vrača plesni spektakel Zvezde plešejo. Razkrivamo, kdo bodo letos profesionalni plesalci, ki bodo urili plesne korake slovenskih zvezdnikov.

MIRO MAJCEN
To je 10 profesionalnih plesalcev letošnje sezone šova Zvezde plešejo.

V letošnji sezoni bodo naše zvezde plesale z vsemi preteklimi zmagovalci – Tadejo Pavlič, Miho Peratom in Arnejem Ivkovičem.

V plesno družbo se letos vrača tudi Nejko Peter Levak, ki se ga spomnimo iz prve sezone. Zvezdnike bodo plesne korake učile še profesionalne plesalke Martina Plohl, Valeriya Musina, Nika Bagon in Nina Gerič. Poleg že omenjenih treh profesionalnih plesalcev pa se bosta po plesnem parketu vrtela še Miha Vodičar in Tomaž Šter.

KDO SO ZVEDNIKI?

Seveda bolj kot imena plesnih zvezd širno Slovenijo zanima največja skrivnost – kdo bodo znani obrazi, ki se bodo borili za plesni globus v šovu. Kot je znano, se bo na plesnem parketu vihtel Tomaž Mihelič - Marlenna, član tria Sestre, kar je plesna sodnica Katarina Venturini sporočila javno v eni izmed zadnjih oddaj šova Znan obraz ima svoj glas. Ostale znane obraze na Pop TV še uspešno skrivajo. Do nas pa je zdaj prišla informacija, da naj bi v šovu plesala tudi priljubljena pevka Alya, saj je sama objavila video iz garderobe in maske ravno v času, ko so se snemali napovednik za oddajo. Naključje? Novico smo preverili na Pop TV: »Med letošnjimi zvezdami so glasbeniki. Kateri? Tega za zdaj še ne izdamo, zato naj imena tekmovalcev ostanejo še sladka skrivnost, ki bo razkrita v naslednjih tednih,« so nam povedali na komercialni televiziji.

Mediaspeed
Na veliko se ugiba, da naj bi svoje plesno znanje v šovu pokazala tudi pevka Alya.