Udav

Kači je zrla v oči

N.N.
13. 1. 2020, 07.34
Posodobljeno: 13. 1. 2020, 08.37
Deli članek:

V jutranji budnici Radia Veseljak je z voditeljema Nino Cestnik Pavlič in Žigo Derškom je zmeraj veselo.

Radio Veseljak
Nina Cestnik Pavlič in Žiga Deršek

Za to poskrbita predvsem s svojo neposrednostjo, sproščenostjo in iskrenostjo ter z obilo odlične slovenske glasbe. Pretekli ponedeljek, ko je svoj rojstni dan slavila Nina Cestnik Pavlič, ji je Žiga Deršek pripravil prav posebno presenečenje.

"Zadnjič sem poslušal intervju, ki ga je imela z Wernerjem o njegovi novi skladbi. Bolj kot o skladbi sta govorila o njegovem mednožnem premoženju, ki je konec preteklega leta preplavil rumeni tisk. Govorila sta o njegovem pitonu, zato sem sklenil, da mu pogleda v oči. Ne tistem od Wernerja, pač pa čisto pravemu. Spomini so tisto, kar ostane in se mi zdi, da je rojstnodnevno presenečenje več kot uspelo," je dejal Žiga. Na pomoč so mu priskočili iz Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo in v studio pripeljali udava.

"Na koncu se je izkazalo, da se Žiga bolj boji kač kot Nina. Se je pa ta udav potem zavozljal v stojalo za mikrofon, tako da smo mogli celega razstaviti, da smo ga dobili ven," pa je v smehu dejala urednica in voditeljica Janja Ulaga. Sicer pa Nine niso uspeli navdušiti nad kačami, v smehu pravi, da ji je tista od Wernerja še zmeraj ljubša.