ISKRENO

Neisha: »On že ve, kako mi 'spipat' živce«

N.S.
12. 1. 2020, 07.54
Deli članek:

Priljubljena glasbenica Neisha, ki je pred dnevi praznovala rojstni dan, nam je v izzivu hitrih, drznih in drugačnih vprašanj razkrila marsikatero sočno zanimivost o sebi. Od tega, da ne mara gravitacije, do tega, kako ji maček včasih zagreni dan.

Mediaspeed
Priljubljena Neisha je pred dnevi praznovala svoj 37. rojstni dan.

Komu najbolj zaupate?

Intuiciji in občutku v trebuhu.

Kaj je največja neumnost, ki ste jo naredili do danes?

Da nisem zaupala intuiciji in občutku v trebuhu, ampak sem vse prevečkrat premlevala z možgani. Moje neumno ravnanje v življenju je najbrž to, da ogromno zapravim, ne glede na to, koliko zaslužim. Nekako se nisem še začela sekirati. (smeh)

Kateri film se vas je najbolj dotaknil?

Hm, mogoče Bridges of Madison County. Res sem bila na trnih in se vživela v situacijo ženske, ki jo vrhunsko odigrala Meryl Streep.

Zadnja kazen, ki so vam jo napisali policisti, je bila ...

Že tretjič me je ujel radar na Vrhovcih. Vedno, ko peljem še vročo pico domov, stopim tam rahlo na gas in hopla ... tista omejitev 40 kilomerrov na uro je tam res brez zveze.

Katero nadnaravno moč bi imeli in zakaj?
Da bi lahko letela. Gravitacija mi res ni všeč. Večkrat o tem tudi sanjam.

Kdaj ste nazadnje nekaj naredili prvič in kaj je to bilo?

Lase sem si pobarvala na živo rdeče. Pred nekaj meseci. Nikoli si nisem sebe predstavljala kot rdečelaske. Bilo je prav osvežilno.

Najbolj nenavadno darilo, ki ste ga dobili v življenju?

Siamska bojna ribica. Ne vem, no, živih bitij res ne podarjaš kar tako, niti si je nisem želela, ampak potem nekako skrbiš zanjo. Raje imam kosmate štirinožne prijatelje.

Na kosilo se vam povabi nekaj estradnih prijateljev. Kaj bi jim skuhali?

Goro spomladanskih zavitkov, kup falafel kroglic, kari, pečen riž in sklede sveže zelenjave. Na rezervi bi pa imela številko ekspres halo pice. Niso vsi za vse. (smeh)

Če bi lahko postali žival, katero bi izbrali in zakaj?

Bila bi kak ptič z velikimi krili, da ne bi bilo treba toliko mahati med jadranjem po nebu.

Kaj je bila zadnja stvar, ki vas je spravila ob živce?

Ko se mi je maček pobruhal na čevlje, tik preden sem morala od doma. On že ve, kako mi »spipat« živce, točno ve, kam ciljati.