Zabava

FOTO in VIDEO: Kako so ganjenega Deželaka presenetili z novim avtom

R.T.
10. 1. 2020, 12.28
Posodobljeno: 10. 1. 2020, 12.34
Deli članek:

Miha Deželak, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je doživel nepozabno presenečenje in izpolnitev svoje dolgoletne želje.

Radio 1
Deželaka so presenetili z novim avtom.

Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak so danes zjutraj program v živo vodili iz avtohiše v Grosupljem, natančneje iz avtoservisnega centra za vozila Avtoval. Tja so se odpravili zaradi posebnega razloga, da bi presenetili Miho Deželaka. Priljubljeni voditelj in dobrodelnež, ki vsako leto prevozi Slovenijo, da bi pomagal otrokom v stiski do morskih počitnic, si je namreč že dlje časa želel nov avto, Dacia Duster.

Denis Avdić Show
Deželaka so presenetili z novim avtom.

Danes se mu je želja le uresničila. Za eno leto je prejel ključe svojega sanjskega avta, ki ga bo ponosno vozil. »Men je ta terenec res všeč, ta avto gre povsod. Ni ga hriba, ni ga blata, ki ga ne bi mogel premagati. Uau ne morem verjeti, to me je pa čisto »sezulo«. Res sem si želel ta avto, ampak nisem si mislil, da ga bom dejansko dobil. Zdaj sem pa res čisto zmeden« je vzhičeno dejal ganjeni Deželak, ki je imel cmok v grlu in solze v očeh.

Kako je vse skupaj potekalo in kako je Denis presenetil Miho, si poglejte v videoposnetku.