Zabava

FOTO: Mila Jovovich kmalu v porodno sobo

R.T.
11. 1. 2020, 08.00
Deli članek:

44-letna Mila Jovovich je avgusta sporočila, da je noseča. Igralka in manekenka pa je že v devetem mesecu nosečnosti, pri opravilih pa ji pomagata starejša hči in soprog.

Profimedia
Mila Jovovich

Paparaci so v Beverly Hillsu v objektiv ujeli Milo Jovovich. 44-letna igralka je bila v družbi starejše hčerke Ever Gabo (12) in soproga Paula W. S. Andersona (54). Par ima sicer še eno hčerko in sicer štiriletno Dashiel Edan.

Anderson in Jovovicheva sedaj pričakujeta tretjega otroka, prav tako deklico, manekenka in igralka pa je že v devetem mesecu nosečnosti. Ko je avgusta objavila veselo vest je priznala, da se nosečnosti veseli in boji. Mila je namreč pred dvema letoma še enkrat zanosila in otroka izgubila, zatem pa se je borila z depresijo. Takrat je kariero postavila na stranski tir, začela vrtnariti in jesti bolj zdravo ter se kmalu spet pobrala. 

Profimedia
Manekenka in igralka je že v devetem mesecu nosečnosti.

Več kot očitno pa ji gre sedaj precej bolje. Mila in Paul veselo pričakujeta novo družinsko članico, igralka pa je že decembra lansko leto priznala, da se je v zadnjih mesecih zredila za več kot 20 kilogramov. Vendar pa je poudarila, da je v vsaki nosečnosti doslej pridobila podobno število kilogramov. Priznala je tudi, da se vedno težje premika, na srečo pa ji pri tem pomagata hči in soprog. 

Profimedia
Mila, hči in soprog.