SVEŽE

Simpatični glasbeniki mislijo samo na punce

N.S.
25. 12. 2019, 07.51
Deli članek:

Ansambel Trenutek sestavlja šesterica mladih, postavnih in energičnih glasbenikov, ki jim trenutno po glavi hodijo le dekleta. Zato so te misli strnili v novem videospotu za pesem Moje sorte punca.

TV Veseljak
Takim energičnim fantom, urejenim, kot so, v ozkih hlačah, z rdečimi »hozentregerji« in v belih srajčkah, ter samozavestnim in dobrim glasbenikom deklet gotovo ne manjka.

Fantje priznavajo, da se vse namreč vrti okoli deklet. »Punce so zmeraj glavna tema, nimaš kaj ...« so tako kratko in jedrnato podali bistvo spota.

Že prvi videospot je bil poskočen in ta ni nič drugačen. To namreč privlači njihovo občinstvo, pravijo fantje, to se igra na »feštah« in veselicah, in ker je bil njihov prvi spot tako dobro sprejet, so se odločili za še enega prav takšnega, poskočnega: »Pesem je nagajiva in upamo, da bo dobro sprejeta med mladino.«

TV Veseljak
V videospotu za pesem Moje sorte punca prikazujejo zgodbo o fantu, ki osvaja lepo, izjemno dekle.

Preoblačili so se skupaj z dekleti

Kar ne morejo drugače nehati govoriti o dekletih. In ko so nam morali opisati najlepši trenutek s snemanja, je bil seveda vključen nežnejši spol. V spomin se jim je najbolj vtisnilo to, da so se preoblačili skupaj z igralkami. In igralk ni bilo malo. Zgodba namreč govori o fantu, ki osvaja lepo, izjemno dekle. Fant je poln samozavesti in to dekle mu je res všeč, zato se izjemno trudi in na koncu le uspe.

Samozavesti jim ne manjka

Fantje so prepričani, da bo pesem všeč predvsem mlajšim generacijam. »Posneli smo res lušten videospot, mi smo resnično zadovoljni, dobro nam je uspelo. Komaj čakamo, da spot zagleda luč sveta,« so samozavestno povedali člani ansambla Trenutek.