Slovenska pevka Senidah si je ustvarila več kot uspešno solo kariero na področju držav nekdanje Jugoslavije. V nedeljo pa je nastopila pred ljubljanskimi oboževalci in oboževalkami na odru Gospodarskega razstavišča.  Požela je več glasnih aplavzov, nastop je bil uspešen.

V ponedeljek pa je na instagramu objavila slabo vest. Že drugič v zadnjem mesecu ima težave z zdravjem. Pevka je namreč pred kratkim odpovedala koncert v Sarajevu.

Tokrat je očitno njeno zdravstveno stanje še bolj nezavidljivo. Pevka je objavila fotografijo iz reševalnega vozila in zapisala: "Moj pogled po sinočnem nastopu. Že nekaj dni se mučim in potujem na nastope v hudih bolečinah, s tabletami in injekcijami, sinoči pa je moje telo reklo STOP! Nikamor ne greš in tako sem pristala na urgenci. Vsem, ki so kupili vstopnice za nastop v Štipu (Makedonija) in Borasu (Švedska) bi se želela opravičiti in sporočiti, da bom prišla ob prvi priložnosti. Čakajo nas številni nastopi, najprej to pozdravimo, potem pa s polno paro naprej".

Kot piše portal Avaz.ba naj bi šlo za gripo, člani pevkine ekipe pa pravijo, da razloga za večjo zaskrbljenost, ni.