Turnejo posvetila tudi pokojnemu slovenskemu režiserju

Severina napolnila Stožice: "Hvala vsem. Bili ste z mano v najtežjih trenutkih"

R.T.
22. 12. 2019, 09.07
Posodobljeno: 22. 12. 2019, 11.16
Deli članek:

V dvorani Stožice je včeraj nastopila hrvaška pop diva Severina. S tem nastopom je zaključila svojo koncertno turnejo The Magic Tour.

Profimedia
Severina Kojić

S koncertno turnejo je Severina začela novembra v Splitu in nadaljevala v Beogradu in Zagrebu. Sedaj je nastopila tudi v naši prestolnici. “Želim si, da bi bil to koncert ljubezni,” je sporočila že pred nastopom v stožiški dvorani. Na odru se ji je pridružila vrsta plesalcev in glasbenikov ter člani simfoničnega orkestra. 16 plesalcev in plesalk je do potankosti izpililo koreografijo, pevka pa se je celotni ekipi po koncertu zahvalila in to tudi objavila na instagramu. "Hvala vsem, ker ste vložili svoje srca in duše, svoje talente in življenja, ker ste vse to pustili na odru in bili z mano v najtežjih trenutkih," je povedala.

Zopet je številnim oboževalcem in oboževalkam orosila oči s pesmijo “Rođeno moje”, ki jo je posvetila svojemu sinu. Že v Zagrebu je ob izvajanju pesmi dejala: “To ne pojem zgolj za svojega sina, temveč za vse otroke in vse mame”.

Turnejo je posvetila pisateljici Mani Gotovac, plesni koreografinji Lepi Smole in gledališkemu režiserju Tomažu Pandurju.