"To bo novo poglavje v življenju neke dive"

Popović brez dlake na jeziku: "Severina manipulira z javnostjo"

R.T.
21. 12. 2019, 09.33
Posodobljeno: 21. 12. 2019, 21.32
Deli članek:

Milan Popović je srbskim novinarjem povedal naslednje.

facebook
Pevka Severina in srbski kralj bakra Milana Popovića nekoč srečno zaljubljena.

Kot smo pisali je Severina Kojić (47) izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom (7), ki je bil začasno dodeljen očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću (55). Tokrat pa je bil Popović pred novinarji srbskega portala Kurir bez dlake na jeziku.

Na vprašanje, kaj meni o tem, da je javnost stopila na Severinino stran, je odvrnil: "Javnost niso znane osebe, ki v medijih izražajo podporo Severini. Raje ne bi komentiral teh javnih osebnosti, ki so stopile na njeno stran. Dobil sem več čestitk, kot kritik, žaljivke pa so prihajale le s strani zelo čudnih ljudi”.

Vprašanje - ali je na kakršenkoli način vplival na odločitev Okrajnega sodišča v Zagrebu - ga je razjezilo: "Moj bog, kaj me sprašujete? Kaj imam jaz z zagrebškim sodiščem?"

Prepričan je, da začasna odločitev, ki jo je sprejela sodnica Tea Golub, ni posledica njegove poslovne uspešnosti in finančne preskrbljenosti, temveč je, kot je povedal "to najbolje za otroka". 

"Obstajajo razlogi, zaradi katerih se ta zgodba ni mogla drugače zaključiti. Javnost bo kmalu izvedela, za kaj gre. To bo novo poglavje v življenju neke dive," je izpostavil in dodal, da je prebral tudi Severinin čustveni zapis na instagramu. "Zelo neodgovorno je, da mama na tak način manipulira z mnenjem javnosti". 

Zatrdil je, da bo Aleksander še naprej obiskoval šolo v Zagrebu, saj si on kot oče, še vedno želi, "da otrok vidi svojo mamo".