Zapis, ki bo vsem orosil oči

"Razmišljam od jutra, ko sem odprl oči, bilo je 7.30, ti si jih takrat pred štirimi leti za vedno zaprla"

R.T.
20. 12. 2019, 08.55
Posodobljeno: 21. 12. 2019, 09.51
Deli članek:

Pred štirimi leti je 19. decembra svoje oči za vedno zaprla kraljica ljudskih src, slovenska pevka Simona Weiss. Goran Šarac je ostal brez soproge, sinova brez mame. Čeprav je Šarac na začetku leta nadel zaročni prstan gostinki Jani Polak, pa je sedaj na facebooku objavil čustveni zapis, ki bo orosil oči številnim.

Facebook
Simona Weiss

"Razmišljam od jutra, ko sem odprl oči, bilo je 7.30, ti si jih takrat pred štirimi leti za vedno zaprla. Spomin na tisti trenutek izgube je še vedno boleč in pekoč. Simona draga, vem in čutim, da si tu, zato nikoli ne pozabiva. Tvoj Goran," je v objavi na facebook profilu pokojne Simone Weiss v četrtek, natanko štiri leta po smrti kraljice ljudskih src, zapisal Šarac

Čeprav je večkrat povedal, da je bila Simona, s katero ima dva otroka, ljubezen njegovega življenja, je zaročni prstan na začetku leta nadel gostinki Jani Polak. "Simona je vedela, da kot človek potrebujem nekoga ob sebi, in mi je dala tudi blagoslov za to," je, kot smo pisali, razkril Goran.

Revija Zvezde
Goran Šarac, vdovec kraljice ljudskih src Simone Weiss, je našel ljubezen, svetlolaso Jano Polak.

Šarac je podobno. tudi ob tretji obletnici Simonine smrti bolečino ob svoji izgubi dokazal z zapisom na facebooku: 

"Bil je božični čas. Sonce je že vzhajalo na obzorju mrzlega zimskega jutra. Sonce, ki te je še zadnjič pozdravilo in odpeljalo daleč v nebo. Odšla si mirno in blaženo. Bolečina pa je kakor nož zarezala v naša srca. Tisto jutro sta te otroka pričakovala in upala, da bosta s tabo skupaj krasila smreko in okušala čar božičnih praznikov.

Le ti so nenadoma izginili iz našega življenja. Izginil je tvoj glas, tvoj vonj, tvoja pesem ... Izginilo je vse. Sedaj, po treh dolgih letih, se je božič znova vrnil v naš dom, znova živimo in se jih veselimo tako kot nekoč. A ti, angel naš, čuvaj svoje fante, ki so v mislih vedno s teboj ..."