Imitatorka sezone

Eva Boto se je spremenila v 12 različnih ljudi in osvojila naslov

R.T.
16. 12. 2019, 08.17
Posodobljeno: 16. 12. 2019, 08.24
Deli članek:

V finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas se je Eva Boto pomerila z Davidom Amarom, Srđanom Milovanovićem in Maticem Supovcem. Na koncu je slavila Eva.

POP TV/Miro Majcen
Zmago je slavila Eva Boto.

Za zadnji nastop v peti sezoni šova, kjer je upodobila kar dvanajst različnih likov, si je Eva izbrala priljubljeno ameriško pevko Christino Aguilero, zapela pa je njeno uspešnico Beautiful. Ta je gledalce najbolj prepričala in podelili so ji naziv 'imitatorka sezone'. Srđan si je medtem izbral Alexandra Rybaka, Matic si je izbral Petra Graša, David pa je tudi tokrat imitiral Jamesa Arthurja.

POP TV
Eva Boto

"Slovenija, hvala, da ste glasovali za vse, ne samo zame, saj smo res garali in smo si vsi zaslužili to zmago. Jaz sem hvaležna za vse," je za POP TV povedala Eva, ki je sinoči postala prva ženska zmagovalka doslej.

POP TV
Eva Boto

V pogovoru za portal 24 ur je Eva dejala, da si je za finalno pesem izbrala uspešnico Aguilere, ker je bila ta ameriška pevka zanjo otroški idol. "Že kot majhna sem jo imitirala in se mi je zdelo nekako smiselno, da sem izbrala to pesem," je dejala Eva Boto.

POP TV
Eva Boto in Alex Volasko