Zabava

FOTO in VIDEO: Zakaj je Murko pred mikrofonom zamenjal Denisa Avdića?!

R.T.
13. 12. 2019, 16.14
Posodobljeno: 13. 12. 2019, 18.26
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, se pospešeno pripravlja na 28-urni dobrodelni maraton, ki bo 19. in 20. decembra potekal v živo iz Mestnega trga.

Radio 1
Za praznično veselo vzdušje v studiu Radia 1 pa je pred kratkim poskrbel eden in edini Damjan Murko, ki jim je pripravil pravo »poslastico«.

V sodelovanju z dm-om bodo zbirali denar za družine v stiski in jim poskušali pričarati lepše praznike. Za piko na i bo v četrtek zvečer Denis Avdić na Kongresnem trgu povezoval veliki koncert ekipe Znan obraz ima svoj glas.

Za praznično veselo vzdušje v studiu Radia 1 pa je pred kratkim poskrbel eden in edini Damjan Murko, ki jim je pripravil pravo »poslastico«.

Zgodba se je začela na tradicionalnem obdarovanju za zaposlene, ko je voditelj Miha Deželak dobil prav posebno darilo, blazino iz katere visi penis. Nato mu ga je ukradel voditelj Robert Roškar, ki je že samozavestno menil, da je blazina njegova. A na njegovo nesrečo mu jo je ukradla sodelavka in priljubljeni voditelj je ostal praznih rok.

A Roškar ni odnehal, na vse načine je blazino poskušal dobiti nazaj, a mu ni uspelo. Avdić se je zato odločil, da jo bo dobil pod enim pogojem. Opraviti bo moral izziv, ki mu ga bo naložil gost presenečenja, štajerski slavček Damjan Murko. Voditeljem so med izzivom tekle solze smeha, v videoposnetku pa preverite, če je Roškarju uspelo pridobiti famozno blazino.