NEPOZABNO

Ljubljančanka v družbi balkanskih zvezdnikov

N.S.
14. 12. 2019, 08.05
Deli članek:

Pred dnevi so se v okivru Balkan festivala v Ljubljani na odru zvrstili največji zvezdniki Balkana, našo pozornost pa je pritegnila tudi 14-letna slovenska pevka Lara Grbić, ki zadnja leta pospešeno osvaja države nekdanje Jugoslavije.

revija zvezde
Lara Grbić

Čeprav ima Lara Grbić šele 14 let, je že okusila sij luči mnogih velikih odrov po celem Balkanu.

Mlada Ljubljančanka, ki je glede petja in glasbe zelo strastna, je svoj prvi javni korak naredila v šovu Pinkove zvezdice, od takrat pa se redno pojavlja na različnih glasbenih dogodkih. Minuli vikend je tako nastopila s Svetlano Ražnatović - Ceco, Aco Lukasom in Darkom Lazićem, s katerim je odpela tudi duet.

Lara, kako je bilo na Balkan festivalu?

Bilo je nepozabno! Več mesecev sem čakala na ta dan, potem pa je minil v hipu.

Spet si se srečala z največjimi imeni Balkana. Kako je bilo tokrat v njihovi družbi?

Zelo dobro, imela sem se super. S Ceco sem si tokrat izmenjala le nekaj besed. Vsi so res zelo prijazni. Najbolj prijetno pa sem bila presenečena nad Darkom Lazićem, saj je zelo skromen in prijazen človek. Sicer pa so vsi trije zelo prijazni in prijetni. Ko sem jih videla, so me takoj objeli in lepo pozdravili, v zaodrju pa smo se tudi malo pogovarjali.

Z Darkom Lazićem si zapela tudi v duetu. Kakšen je bil občutek na odru?

Sprva je bila za najin duet mišljena čisto druga pesem, a si je Darko zadnji trenutek premislil. Še dobro, da sem pesem že znala. (smeh) Peti z njim je bilo nepozabno in upam, da se mi bo še kdaj ponudila taka priložnost. Stati na odru s tako veliko zvezdo je res nekaj posebnega, publika je bila čudovita in cela dvorana je pela z nama.

Nam lahko zaupaš še kako zanimivost iz zaodrja?

Lara je svojo prvo pesem posnela pri osmih letih, trenutno pa snema coverje v Beogradu in pri tem zelo uživa. Čaka tudi na svojo novo pesem, a pravi, da se ji še nikamor ne mudi. 

Spoznala sem tudi pevca Gazda Pajo, ki je zelo prijeten fant. Ko sem odpela svoj del, sem v garderobi še malo plesala, se še malo pogovarjala in slikala s pevci in uživala v poslušanju njihovih pesmi. Spoznala sem Cecinega frizerja in zelo dobrega prijatelja Stevana Radivojevića, ki je bil navdušen nad mojim petjem. Takoj sva se objela, posnela nekaj selfijev in skupaj plesala. V bistvu sem bila cel večer v družbi znanih ljudi. (smeh) Sem pa komaj zdržala do konca, saj nisem navajena bedeti tako pozno v noč ...

Kaj pa je naslednji korak v tvoji karieri? Kakšna nova pesem?

Naslednji korak je posneti nov cover, najbrž že v decembru. Držimo pesti. (smeh)