Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj so od programskega direktorja Andreja Voduška- Gargamela izvedeli, da se bodo morali soočiti s svojimi največjimi strahovi. Vsakemu je naložil po en izziv in v kolikor jih opravijo, bo v dobrodelni sklad za 28-urni maraton, dobrodelno akcijo Radia1 in dm-a prispeval 10.000evrov.

28-urni Denis Avdić show bo potekal 19. in 20. decembra v živo iz Mestnega trga. S pomočjo poslušalcev, znanih Slovencev in koncerta ekipe Znan obraz ima svoj glas bodo prek smsov POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 zbirali denar za družine v stiski ter jim omogočili lepše praznike. Samo lansko leto so zbrali več kot 300.000 evrov.

Ko je Anja premagala strah pred vodo, je izziv čakal še Jano. Že od malih nog se boji višine, zato jo je čakal skok s padalom v tandemu.

»Ni mi ok. Odkar sem mama, gledam drugače na te stvari. Bojim se, da se padalo ne bi odprlo in da bi Mia ostala brez mame,« je s tresočim glasom povedala Jana, ki je stisnila zobe in se podala v višave. Kakšna je bila njena reakcija, ko je prišel čas za skok, si poglejte v videoposnetku.