Zabava

VIDEO: Zakaj je Anja Ramšak jokala pod vodo?

R.T.
11. 12. 2019, 12.49
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je dobila nalogo, ki jim je nagnala strah v kosti.

Radio 1
Soočila se je s svojim strahom.

Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj so od programskega direktorja, Andreja Voduška- Gargamela izvedeli, da se bodo morali soočiti s svojimi največjimi strahovi. Vsakemu je naložil po en izziv in v kolikor jih opravijo, bo v dobrodelni sklad za 28-urni maraton, dobrodelno akcijo Radia1 in dm-a, prispeval 10.000 eurov.

28-urni Denis Avdić show, bo potekal 19. in 20. decembra v živo iz Mestnega trga. S pomočjo poslušalcev, znanih Slovencev in koncertom ekipe Znan obraz ima svoj glas, bodo zbirali denar za družine v stiski ter jim omogočili lepše praznike. Samo lansko leto so zbrali več kot 300.000 eurov.

Radio 1
Anja, ki se je odpravila v Radovljico, kjer se je v tamkajšnjem bazenu spopadla s svojim strahom.

Prva na vrsti je bila Anja, ki se je odpravila v Radovljico, kjer se je v tamkajšnjem bazenu spopadla s svojim strahom.
»Moj največji strah je iti z glavo pod vodo in ostati pod vodo. Ko sem bila otrok sem se z napihljivim obročem obrnila in se z glavo potopila v vodo. Od tam izvira ta moj strah. Še danes, ko sem na morju, glave nikoli ne dam pod vodo. Sem že poskusila, ampak me zavzame tesnoba,« je povedala Anja, ki je bila na robu solz.

Radio 1
"Moj največji strah je iti z glavo pod vodo in ostati pod vodo," je povedala.

»S svojim največjim strahom se bom soočila, saj gre za dobrodelnost. Poslala bom tudi sms POMAGAM1 in POMAGAM5 na 1919,« je dejala voditeljica.

V posnetku si poglejte ali je uspešno premagala strah.