POČAŠČENA

Vojvodinja Meghan je izbrana za modno ikono leta

N.S.
15. 12. 2019, 08.55
Deli članek:

Priljubljena vojvodinja Susseška Meghan Markle je bila že večkrat označena za modno ikono. Zdaj pa so jo v Veliki Britaniji tudi uradno okronali za modno ikono leta 2019.

Profimedia
S temi oblekami v kroju srajce je Meghan povzročila pravo evforijo med modnimi navdušenkami.

Na znani spletni strani Lyst, večinoma namenjeni modi in modnim trendom, so izvedli analize in sestavili seznam modnih ikon letošnjega leta.

Prvo mesto na lestvici najvplivnejših modnih ikon na svetu pripada vojvodinji Sussexa Meghan Markle, ki je že večkrat poskrbela, da so bili vsi modni kosi, ki jih je nosila, v trenutku razprodani. »Meghanin okus za modo je pomagal že marsikateri blagovni znamki povečati prodajo, in to v zelo velikem obsegu. Vojvodinja je nedvomno največja trendseterka letošnjega leta, njeni stajlingi so imeli vsakič znova velik vpliv pri prodaji,« so zapisali odgovorni, ki so sestavljali lestvico modnih ikon. Obenem so med drugim izpostavili tudi njene stajlinge z južnoafriške turneje. Gre za pet različnih oblek v kroju srajce, ki so kasneje obnorele svet in vse ljubiteljice mode. Zdaj vsi čakajo, kakšen bo naslednji modni trend, ki ga bo lansirala Meghan, a na to bomo morali počakati, saj zdaj s Harryjem in Archiejem odhaja na šesttedenski oddih in se bo v javnosti pojavila šele v naslednjem letu.