Zabava

Znan obraz ima svoj glas v živo iz centra Ljubljane

Radio 1
10. 12. 2019, 14.24
Posodobljeno: 10. 12. 2019, 14.31
Deli članek:

Tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm-a, ki se bo zgodil 19. in 20. decembra, bo med drugim postregel z glasbenima spektakloma, kot sta koncert ekipe Znan obraz ima svoj glas in legendarne skupine Pop Design. Veliki dogodek se bo zgodil zvečer na Kongresnem trgu, vrhunske nastope pa si lahko ogledate v živo.

Darja Štravs Tisu
Ekipa jutranjega programa Radio 1

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu 1, bo 28 ur potekal v živo z Mestnega trga. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj bodo s pomočjo poslušalcev zbirali denar za družine v stiski. Samo lani so zbrali več kot 300.000 evrov in številnim družinam polepšali praznike.

Poleg pestrega dogajanja v studiu, ki ga bodo obiskali tudi številni znani Slovenci, se bo glasbeni spektakel zgodil na Kongresnem trgu, kjer je Denis Avdić lani s predstavo v živo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, privabil okoli 10 tisoč ljudi.

Darja Štravs Tisu
Ekipa jutranjega programa Radio 1

V četrtek, 19. decembra, se bo ob 19. uri začel standup nastop komikov Nejca Šmita, Sašota Stareta in Lucije Čirović. Svojih debitantskih 5 standup minut bo dodal tudi junak Miha Deželak

Ob 20. uri bo Avdić na oder Kongresnega trga pripeljal nastopajoče v največjem tv šovu te jeseni Znan obraz ima svoj glas, ki se bo zaključil to nedeljo. Na odru lahko z izvedbami največjih hitov pričakujete vseh 8 nastopajočih v oddaji: Alexa Volaska, Petro Zore, Davida Amara, Ano Dežman, Evo Boto, Majo Oderlap, Matica Supovca in Srđana Milovanovića. Poleg aktualnih izvajalcev bosta svoje izkušnje z glasbenimi predelavami dodala še zmagovalca iz prejšnjih sezon in člana ekipe Radia 1 Tilen Artač in Tomaž Klepač

Darja Štravs Tisu
Ekipa jutranjega programa Radio 1

Prvo javno izvedbo oddaje Znan obraz ima svoj glas bodo zaključili z največjim zborom v Sloveniji in v družbi legendarne skupine Pop Design. Z uspešnico Na božično noč bodo otvorili praznike in združili moči za družine v stiski ter pošiljali sms-e POMAGAM 1 ali POMAGAM5 na 1919.

Darja Štravs Tisu
Ekipa jutranjega programa Radio 1