"Bila je pet mesecev v komi, potem ko me je rodila"

VIDEO: Severina objavila ta posnetek in do srca ganila številne mame

R.T.
10. 12. 2019, 09.13
Posodobljeno: 10. 12. 2019, 09.13
Deli članek:

Severina je po koncertu v Zagrebu v okviru turneje Magic tour delila posnetek, ki je številnim orosil oči.

Instagram
Severina s sinom Aleksandrom in mamo

»Bila je pet mesecev v komi, potem ko me je rodila, ampak je preživela in me takoj naučila, da lahko umre zame, tako kot lahko jaz za svojega sina, ampak, da bo bolj srečna, veliko bolj srečna, da bo živela za nas,« je lansko leto na instagramu zapisala Severina, potem ko je objavila fotografijo iz otroških dni, na kateri je kot dojenčica pozirala z mamo.

Za Severino Kojić (47)je težko obdobje: izgubila je skrbništvo nad sinom Aleksandrom (7), ki je bil začasno dodeljen očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću (55).

Sedaj, ko nadaljuje s svojo turnejo The Magic Tour in po nastopu v zagrebški areni, pa je izvajanje ene od pesmi posvetila ravno njej – svoji mami.

Čeprav ji je bilo pred nastopom težko, ker, kot smo poročali, njenega sina ni bilo ob njej, pa je bila po koncu koncerta nasmejana. Na instagramu je objavila posnetek iz zaodrja, kjer jo je po nastopu pričakala njena mati. Po močnem objemu, pa so navdušenje izrazili vsi člani ekipe in glasno vzklikali: "Mama". Navdušeni so bili tudi sledilci in sledilke, nekaterim je pevka orosila oči. "Razjokala si me. Le mama lahko razume tvojo bolečino," je v komentarjih pod sliko zapisala ena od oboževalk.