FOTOROBOTI

Tako naj bi bili videti čez približno 20 let

N.S.
6. 12. 2019, 20.03
Posodobljeno: 6. 12. 2019, 22.25
Deli članek:

Znana britanska spletna stran se je poigrala z videzom otrok britanske kraljeve družine; z računalniškim programom so jih postarali in javnosti pokazali, kakšni naj bi bili čez 20 let.

Profimedia
William in Kate s svojimi otroki Georgeem, Charlotte in Louisom

Veseli december je na Otoku zares vesel in nasmejan, še posebej zdaj, ko so britanski mediji objavili računalniško obdelane fotografije najslavnejših kraljevih otrok na svetu.

Za zabavo je znana britanska spletna stran predelala fotografije otrok vojvode in vojvodinje Cambriških, princa Georgea (6), princese Charlotte (4) in princa Louisa (1), ter otroka vojvode in vojvodinje Susseških, malega Archieja. S pomočjo računalniškega programa so fotografije obdelali in otroke postarali za dobrih 20 let, končni rezultat pa je dodobra nasmejal številne Britance, ki v šali pravijo, da če bodo resnično videti tako, bodo zelo lepi odrasli ljudje. »Archie ima na fotografiji mamine pegice in temne oči, od očeta Harryja pa je podedoval rdečkasto barvo las. Princesi Charlotte je računalnik določil temne lase, njen nos in rjave oči ostajajo nespremenjeni, njena čeljust pa je bolj izrazita. Tudi George in Louis bosta odrasla v šarmantna in zelo čedna mladeniča,« so povedali ustvarjalci fotorobotov kraljevih otrok. Preverite fotografije in presodite sami, ali so zadeli ...

Profimedia
Tako naj bi bil Archie videti pri 24 letih.

Profimedia
Najstarejši od otrok, princ George, bo kot »živi Ken«. Popoln kot iz škatlice.

Profimedia
Tako naj bi bila videti princesa Charlotte pri 25 letih.

Profimedia
Najmlajši princ, Louis, naj bi se očitno že v mladosti ubadal z izgubo las.