Po izgubi skrbništva

Severinina izpoved, ki vam bo orosila oči: “Umiti si moram lase, on prihaja,…”

R.T.
5. 12. 2019, 19.49
Posodobljeno: 5. 12. 2019, 20.02
Deli članek:

Severinina izpoved bo marsikomu orosila oči.

Promo
Severina je z zapisanim ganila srca mnogih.

Severina Kojić (47) je izgubila sodno bitko za skrbništvo nad sinom Aleksandrom (7). Pevka bo lahko otroka videla dvakrat na teden v popoldanskih urah, prav tako bo sin pri njej preživel vsak drugi vikend od sobote zjutraj do nedelje zvečer. To je njena izpoved, ki jo je povzel srbski portal Kurir. 

“Zbudila sem se, 5.37, sobota je. Soprog mi pravi – naspi se še malo. Poljubim ga in rečem ne, umiti si moram lase, on prihaja… Aleksander mi vedno pravi – mama tako rad zaspim ob tvojih dišečih laseh, ker si topla in mehka. Sušim si lase in se gledam. V ogledalu vidim žensko, ki mi govori: Posuši si lase, naliči se in obleci oblačila za doma, ki jih ima rad. On prihaja, moj sin prihaja ob 10. uri. Moje pretekle misli se razpršijo, ker se on pretvarja v vsako mojo misel in vsaka moja misel se pretvarja vanj”.

“Pokliče me mama okoli 7.15 in pravi po dalmatinsko – tudi jaz prihajam iz Splita. Moja mati prihaja, srečna sem. Vedno je vedela, kdaj in na kateri način jo potrebujem. Ko je ni bilo doma, sem mislila, da je to dom brez srca. Čudila sem se, ko mi je dala robček, preden sem kihnila, vedela je, kdaj bom zbolela in že po tem, kako sem pozvonila na hišni zvonec, je vedela, katero oceno sem dobila v šoli. Mislila sem, da ima nadnaravne moči. Sedaj, ko sem tudi sama mama, vem, kako je vedela. Enostavno veš”.