Odsotna

Harry in Meghan sta se še enkrat več izognila Trumpu

R.T.
4. 12. 2019, 15.15
Posodobljeno: 4. 12. 2019, 20.13
Deli članek:

Zakonca sta šla čez Lužo in tako "zgrešila" ameriškega predsednika.

Profimedia
Na sprejemu pri britanski kraljici

Na sprejemu pri britanski kraljici Elizabeti II. je bil cvetober svetovnih voditeljev, med njimi tudi predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump.

Voditelji članic zveze Nato danes v Londonu začenjajo vsebinski del srečanja v Londonu, ki je namenjeno predvsem praznovanju 70-letnice delovanja zavezništva.

Sledila je večerja, na kateri so lahko voditelji članic Nata sklenili glave, britansko kraljevo družino pa so poleg kraljice zastopali še princ Charles, Camilla Parker Bowles, princ William in Kate Middleton. Princ Harry in Meghan Markle nista bila prisotna, saj ju ni na Otoku.

Kot svoje vire blizu kraljeve družine navajajo britanski mediji, Susseški dneve preživljajo čez Lužo, v Združenih državam Amerike in Kanadi. To je za Archieja drugo potovanje v Novi svet.

Zakonca sta se v preteklosti že izognila srečanju s Trumpom. Pred časom, ko je ameriški predsednik obiskal London, sta raje ostala doma. Znano je, da si je Meghan prizadevala, da ne bi postal predsednik Združenih držav Amerike.